Als je iets te vieren hebt dan wil je natuurlijk dat het allemaal goed geregeld is. Denk aan een bruiloft of een babygeboorte, lekker eten kan het helemaal afmaken. Met Jos den Ouden Party Catering zijn er veel verschillende mogelijkheden en ben je verzekerd goed eten.

Mogelijkheden voor jouw gelegenheid

Jos den Ouden Party Catering zorgt voor catering op locatie. Met de mobiele cateringbus kunnen zij op elke gelegenheid de catering verzorgen. Zo zijn zij aanwezig op bedrijfsopeningen, jubileumpresentaties, bruiloften of festivals. Ook is catering aan huis mogelijk met verschillende doeleinden. Denk aan brunches of live cooking, een warm of een koud buffet, het is allemaal mogelijk bij Jos den Ouden partycatering. Als van te voren wordt besproken welke wensen er zijn dan kan dit geregeld worden.

Assortiment van Jos den Ouden Partycatering

Het assortiment van Jos den Ouden Partycatering is zeer divers. Zo kan in diverse stijlen de catering worden verzorgt. Denk aan trendy of klassiek. Het is allemaal mogelijk. De tafels worden daarbij sfeervol ingericht en ruim gedecoreerd. Ongeacht de grootte van de party of gelegenheid, in principe is de chef-kok in staat elk gewenst gerecht te bereiden te garneren.
Lunch, Diner en Walking dinner zijn enkele voorbeelden van het assortiment. Daarnaast zijn er luxe catering, fingerfood en party gerechtjes mogelijk. Het maakt voor Jos den Ouden Partycatering niet uit of dit koud, warm of een dessertbuffet betreft.
Ook is het mogelijk om een live cooking presentatie te geven zodat er meegekeken kan worden. Kijk nu op de site van Jos den Ouden Partycatering en informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest of gelegenheid.