Laatst bijgewerkt op uur door Textje

GeschiedenisPayroll

Payrolling is ontstaan in het jaar 1998 en sindsdien is Flexvisie bezig met de doorontwikkeling van een compleet dienstenpakket dat geheel is afgestemd op de persoonlijke wensen van de ondernemer.

Duidelijke communicatie

Onze relaties beamen het: Indien u zaken doet met ons wordt een wederzijds vertrouwen en respect in acht genomen. Duidelijke communicatie is hierbij van groot belang. Flexvisie Payroll staat altijd klaar om vragen professioneel en deskundig te beantwoorden. U ervaart payrolling zonder addertjes onder het gras en met keiharde garanties.

All in tarieven

Wij werken met zogenaamde all-in tarieven welke, zeer concurrerend zijn en tevens onvoorwaardelijk. Onze tarieven zijn niet gebaseerd op een minimaal aantal werkuren of een minimum aantal medewerkers. Daarnaast houden wij onze tarieven gelijk in alle contractverlengingen voor uw personeel. Dit doen wij zelfs bij arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd. Bij Flexvisie heeft u dus zekerheid en geen vervelende financiële verassingen.

Geen tegenvallers

Wij streven ernaar om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Niet alleen nu, maar zeker ook naar de verre toekomst. Wij nemen onze verantwoording bij personeelsrisico’s van ziekte, WIA en bij een eventueel ontslag. Zo komt u niet voor plotselinge financiële tegenvallers te staan.

Flexibel

Wij kennen een vrijblijvend karakter van samenwerking met onze relaties en onderscheiden ons daardoor sterk van anderen in de markt. Wilt u flexibel blijven, dan moet u voor payrolling gewoon bij ons zijn.

NEN-4400-1

Wij voldoen geheel aan de voor de payroll branche zo belangrijke NEN-4400-1 norm. Deze norm wordt door Qualitatis getoetst.

Probeer ons eens uit. Kies voor Flexvisie payroll en ervaar het zelf!