Laatst bijgewerkt op uur door het team van Textje

Over geldOrcom zoekt investeringskansen in vastgoed.

Beleggers die willen investeren in de huursector ervaren hindernissen door een gebrek aan geschikte locaties. Orcom belegt al meer dan 25 jaar in samenwerking met particuliere investeerders in vastgoed. Hiermee zijn wij een grote groep investeerders die op zoek zijn naar mogelijkheden. Kansen die u ons wellicht kunt bieden vanuit uw makelaarsaanbod.

Vastgoed verkopen met Orcom

Zoekt u een koper voor zorgvastgoed, winkelcentra, appartementencomplexen, kantoren of bedrijfsgebouwen? Dan komen wij graag met u in contact. Werken met ons betekent: absolute discretie, korte lijnen en door onze directe beslissingsbevoegdheid een vlotte afwikkeling van transacties. We doen uiteraard gedegen onderzoek naar het pand dat u ons aanbiedt, maar is de deal rond, dan is de deal echt rond.

Samenwerking Orcom BVMarketing

Door samenwerking in diverse vennootschappen beschikken we altijd over voldoende middelen, waardoor een financieringsvoorbehoud niet nodig is. Dat betekent dat Orcom veel sneller kan schakelen dan bij een bancaire financiering. En heeft u van Orcom een UBO-verklaring nodig, dan is dat uiteraard geen probleem. Dit maakt Orcom Vastgoed de ideale partner voor al uw vastgoed beleggingen.