Het populaire Japanse all-you-can-eat-restaurant Shabu Shabu is verhuisd. Op steenworp afstand van hun oude vestiging in Zoetermeer opent Shabu Shabu de deuren van haar nieuwe, grotere pand op de hoek van de Denemarkenlaan.

Warm, gezellig en trendy

‘Warm, gezellig en trendy’. De woorden die eigenaar Paul Cheung van Shabu Shabu als eerste te binnen schieten als hij het nieuwe interieur beschrijft.

Shabu Shabu opent in 2009 haar deuren in Zoetermeer en valt in de smaak. Honderdveertig zitplaatsen in het oude restaurant zijn niet genoeg. De nieuwe vestiging biedt ruimte voor 270 man. “We krijgen goede reacties over het interieur. Het ziet er compleet anders uit dan het vorige en is van goede kwaliteit. Sfeervol en rustig. En zo groot,” aldus een lachende Cheung.

Interieur

Kaja Horeca Interieurs uit Rijssen zorgde voor de stoelen en tafels, Shabu Shabu voor het ontwerp van het meubilair. Hoe Cheung terechtkwam bij de Rijssense horeca- en interieurexpert? “Via internet,” vertelt Cheung. “De sfeerbeelden op hun website passen goed bij wat wij willen uitstralen.”

Gouden formule

Met dit nieuwe interieur is Shabu Shabu Zoetermeer klaar voor de toekomst. In restaurant Shabu Shabu kunnen liefhebbers via een all-you-can-eat-concept sushi en Japanse specialiteiten eten. De eerste Shabu Shabu opende in 2006 te Rotterdam. Het blijkt een gouden formule. Inmiddels zijn er 12 vestigingen in Nederland.