Laatst bijgewerkt op uur door Textje

We kunnen ons goed voorstellen dat u een transport naar China nodig heeft. In het land kunt u namelijk tegen gunstige tarieven producten laten produceren. Bovendien biedt de Albanese markt veel producten die u niet in Nederland kunt kopen. Heeft u een transport vanuit China nodig, dan dient u echter wel te kunnen vertrouwen op een goede vervoerder. Bij ons, Transport China, heeft u die gevonden. Vanuit ons kantoor in Oldenzaal arrangeren we namelijk elk transport, waar u ook in het Oost Europese land moet zijn.

Als je China op de kaart zou moeten aanwijzen is het misschien lastig om dit in één keer goed te doen. Het is namelijk geen erg groot land en we horen er relatief weinig over. Vraag echter de gemiddelde Nederlandse ondernemer waar het land ligt en de kans is al een stuk groter dat hij of zij precies weet waar het land ligt. Wij hebben namelijk veel partners die regelmatig een transport naar China nodig hebben. En zoals bij alle landen waar we transporten naar laten vertrekken, kunnen deze partners rekenen op de vakkundige afhandeling van vervoer zoals Luchtvracht China. Want we staan voor wat we doen.

Transport naar China kent vaak ook een terugweg

Uit onze ervaring blijkt dat veel van onze klanten niet alleen een transport naar, maar ook een transport vanuit China nodig hebben. Niet zo gek ook natuurlijk, want de goederen die uit het verre land worden gehaald moeten in veel gevallen in Nederland worden verhandeld.

Het opzetten van zo’n zeevracht China kost veel werk. Niet in de laatste plaats komt dit omdat er onderweg veel grensposten worden gepasseerd. Bij veel van deze zijn specifieke documenten vereist. Bij Transport China zorgen we er natuurlijk voor dat al deze papiere klaarliggen als uw transport moet vertrekken. Want we regelen niet alleen een betrouwbare chauffeur, we zorgen er ook voor dat het gehele traject vlekkeloos verloopt. Kijk dus snel op onze uitgebreide website en laat u informeren over wat we allemaal kunnen betekenen. En heeft u vragen, schroom niet om ons te bellen.