Erg veel personen hebben een foto op canvasdoek in huis hangen. Hoe oaaf om daar je eigen canvasdoek te hebben hangen. Met een afbeelding die je speciaal hiervoor hebt laten fabriceren. Natuurlijk kan het ook een foto zijn die je ooit zelf eens hebt gemaakt en een heleboel warme herinneringen bij je oproept dat je hem in grotere formaat wilt hebben. Het is inmiddels heel gemakkelijk om op internet om je eigen afbeelding of foto op canvasdoek te creeeren. Helemaal in jouw eigen kleuren en waar jouw voorkeuren liggen.geschenkpapier

Tuinposter

Een tuinposter, de meest leuke wanddecoratie in de achtertuin. Veel mensen vragen naar een poster in de tuin. Als vorm van creatieviteit. Ergens tegen de achterwand van het terras zou kunnen. Of als decoratie, voor het opleuken van die kale wand waar je al een tijdje iets voor zoekt. Een klimop? Ook een van de dingen die je kan doen. Maar een poster in de tuin is veel unieker en in natuurlijk ook lekker simpel in het onderhoud

Vlieger

De vlieger erg hoog in de lucht, het draad op spanning, heel even inhalen en weer laten vieren, waardoor de vlieger verder gaan kan. Alleen dit keer nog hoger in de wolken. Op Scheveningen, op een grasvlak of in de wei. De vlieger die swingt op de harde windvlagen. Dit maakt vliegeren leuk. Het gevoel dat je stiekem die vrije vlieger zou willen zijn. Hoeveel kleine kinderen en ouders genieten niet behoorlijk van die leuke beleving! Ontwerp je eigen vlieger. Op internet ontwerp je eenvoudig jouw unieke vlieger. Een vlieger waarop jouw eigen foto bedrukt staat. Van een persoonlijke exemplaar als cadeau voor een speciaal iemand tot wel honderden vliegers als zakelijke kado.

Speelkaarten

Speelkaarten lenen zich ideaal als een persoonlijke relatiegift; een klein en bescheiden kadootje dat gegarandeerd voor veel vreugde zorgt. Als weggever bij een open dag op school of een jubileumfeest, in de stijl van de onderneming; als geschenk voor de personen van een bepaalde partij; maar ook in de huiselijke sfeer, in een kleine hoeveelheid: een stok spelkaarten voor opa of oma, met de foto’s van het hele gezin. Hoe speciaal en waardevol!

Kwartet

Is het jouw doel om als peuterspeelzaal creatief voor de dag komen, maak dan jouw unieke kwartet spel. Met foto’s die speciaal zijn of waarover de de kleintjes thuis over napraten. Een zelfgemaakte kwartetspel is ook een ideaal geschenk voor het zakelijke leven, ter ere van een openhuis. Je introduceert je zaak of werknemers op een erg interessante stijl. En wed maar dat het spel in huis gespeeld wordt!

Foto’s

Tegenwoordig maak je heel makkelijk je eigen memory met eigen foto’s. Met bijzondere foto’s van de familie of van die heerlijke vakantietijd. Zo’n ding brengt nog meer speelplezier. De slappe lach als de kinderen de foto van onze gekke oma omslaat. En mocht jouw brein dan in vele gevallen niet meer zo vlot meewerken als dat van je kinderen of klein kids, jouw eigen memory zal ervoor zorgen dat de herinnering in ieder geval zeker wel blijft.

Buttons

Jouw unieke button maken? Dat is zeker weten geen issue deze dagen. Op het internet heb je in een handomdraai je unieke button ontwikkeld. Van het uitkiezen van de foto tot en met het op maat slijpen ervan, in elke vorm en kleurstijl.

Inpakpapier

Ben je geen ontwerper maar wil je toch inpakpapier bedrukken? Geen probleem, er zijn op het internet genoeg aanbieders voor het bedrukken van cadeaupapier te vinden. Hierbij kun je kiezen uit unieke ontwerpen. Dit geeft je cadeau net even dat beetje meer uitstraling.