De nieuwe iPhone 5 usb kabel is een feit, de lightning kabel is voorzien van een 8 pin aansluiting met een lengte van 1 meter. Door de verandering van de ‘oude’ 30 pin aansluiting is er voor de toestellen van Apple een enorme ruimte winst in het toestel gewonnen.

iPhone 5 usb kabel

De iPhone 5 is het eerste toestel van Apple die een lightning aansluiting heeft, deze lightning aansluiting laadt de iPhone sneller en effectiever op. Zo is de iPhone sneller vol en behoud de batterij zijn kracht langer. De iPhone 5 usb kabel heeft een nieuwe chip gekregen waardoor Apple de iPhone usb kabel kan identificeren en kan zien of de kabel goed of niet goed is. Zo zijn er al vele kabels op de markt die dus niet werken met de iPhone 5 of iPhone 5S.  iPhoneladerkopen.nl heeft de nieuwste versie van de lightning kabel die geen melding geeft.

Welke lengtes en kleuren zijn er leverbaar?

iPhoneladerkopen.nl heeft usb kabels diverse kleuren en lengtes. De lengtest zijn zeer eenvoudig namelijk 10cm, 1 meter, 2 meter, 3 meter met deze afstanden is goed te laden en is er minder laadsnelheid verlies. Als er een kabel is die langer dan 3 meter is word het moeilijk met laden omdat dit heel erg langzaam gaat.

Kleuren:

  • Wit
  • Zwart
  • Goud
  • Zilver

De iPhone 5 usb kabels van iPhoneladerkopen.nl zijn uitvoerig getest op sterkte, meldingen etc. De iPhone 5 usb kabel is vanaf nu te bestellen tegen een scherpe prijs van €8,95,-.

Neem eens een kijkje in onze webwinkel om meer producten te bekijken.