Uw iPhone stijlvol beschermen tegen krassen en dueken? en dat ook nog eens voor een klein prijsje, dit kan bij iPhonehoesjesfabriek.nl – Be fresh, stay fresh!

Webwinkel voor iPhone bescherming, iPhone hoesjes en iPhone screenprotectors.

Neem eens een kijkje op de website van iPhonehoesjesfabriek.nl. In de webwinkel hebben wij een breed assortiment aan iPhone hoesjes voor ieder type iPhone. Ook hebben wij sinds kort merk hoesjes zoals Colorswitch en Replay hoesjes. De uitbreiding voor iPhone screenprotectors is ook al doorgevoerd zodat u alle materialen om uw iPhone goed te beschermen in één webwinkel tot uw beschikking heeft.

iPhone hoesjes

De meeste iPhone gebruikers gebruiken hun iPhone iedere dag de hele dag door. Er zijn zelfs iPhone gebruikers die verslaafd raken aan hun iPhone. De iPhone wordt overal mee naar toe genomen en over gebruikt, zo is het dus zeer verstandig om de iPhone goed te beschermen tegen de alledaagse risico’s om de iPhone te laten vallen of de iPhone ergens tegen aan te stoten. De grootste tegenvaller van de iPhone is dat deze fragiel is en heel snel stuk gaat en de reparatie kosten vaak net zo duur zijn als een nieuw toestel. Wij zijn met deze webwinkel gestart omdat wij op het gebied van leuke iPhone hoesjes die ook nog een goed beschermen en niet te duur zijn weinig te vinden is. Vaak zijn iPhone hoesjes niet stevig of is de pasvorm niet gericht op comfort, hier proberen wij ons zelf iedere dag in te onderscheiden om een iPhone hoesje te testen en te kijken of wij er tevreden over zijn. Na dat wij tevreden zijn over het hoesje dan word deze pas verkocht in de webwinkel, zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.
Bestel daarom vandaag nog uw iPhone hoesje voor ieder type iPhone. Alle modellen zijn te bestellen uit voorraad zodat u deze binnen 1-2 werkdagen in huis ontvangt. De iPhone hoesjes worden verzonden in een extra stevig kartonnen doos die door de brievenbus past zodat u niet thuis hoeft te zijn. Ideaal toch! De verzendkosten zijn overigens ook nog eens gratis in de webwinkel!

De iPhone hoesjes zijn geschikt voor:

  • iPhone 5S
  • iPhone 5C
  • iPhone 5
  • iPhone 4
  • iPhone 4S
Bekijk ons assortiment vandaag nog op – Be fresh, stay fresh