hond

Waarom kiezen veel hondenbezitters voor Woof & Fit?

Honden zijn heuze vleeseters. Toch wordt in het meeste hondenvoer veel plantaardige eiwitten verwerkt. De reden hiervan is dat deze voordeliger zijn in te kopen dan dierlijke eiwitten. Plantaardige eiwitten zijn voor je hond helaas minder goed te verteren en kunnen irritaties geven in het maagdarmkanaal. Granen kunnen daarbij besmet zijn met gifstoffen (mycotoxinen), waardoor permanente darmbeschadigingen kunnen optreden.

Jouw hond is belangrijk en daar staat Woof and Fit voor. Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn daarom het belangrijkste in het ontwikkelen en samenstellen van ons hondenvoer. Voor ons altijd het beste, geen onnatuurlijke toevoegingen. Wij geven alleen het beste aan jouw hond namelijk eerlijke en natuurlijke voeding.

Wij gebruiken uitsluitend vlees van de beste kwaliteit. Hetvlees is afkomstig van dieren die vrij in de natuur leven. Al het voer van Woof en Fit is glutenvrij en er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan het voer toegevoegd. Ons hondenvoer is geschikt voor alle honden en honden van alle leeftijden.

Gezond droogvoer voor de hond

Woof & Fit hondenbrokken voor de hond zijn samengesteld uit speciaal door ons geselecteerde grondstoffen en een uitgebalanceerd vitaminepakket. Het voer is verkrijgbaar in droge brokken (zakken brokken van 5 kg of 14 kg) en in de vorm van worsten.

Je hond vindt de droge, geperste brokken erg lekker. De hardheid van de brokken verkleint de kans op vorming van tandsteen. De brokken zijn eenvoudig te verteren, waardoor de ontlasting beperkt is.

Hoe stap je over naar Woof & Fit

Het overstappen gaat over het algemeen heel eenvoudig. Het is belangrijk dat jij je hond even een aantal dagen de tijd geeft om aan het nieuwe droogvoer honden te wennen.