Welk lego speelgoed is er allemaal en welke series zijn het bekendst?

Ik zal u zo uitleggen welk lego speelgoed er allemaal is maar u moet natuurlijk wel weten wat lego eigenlijk is? Lego is speelgoed dat gemaakt is van kunststof. De vorm van dit kunststof is altijd zeer verschillend en hebben allemaal een eigen kleur. Doordat er zoveel verschillende versies zijn van afmetingen en kleuren en extra materialen kun je er zelf je eigen draai en fantasie op los laten. Elk blokje past dus weer op iets anders en kun je zelf natuurlijk blijven door bouwen. Hieronder zie je blokjes van hoe die eruit zien.

Lego series

Misschien komt u de blokjes u nou al bekend voor en als dat zo is dan moet u ook zeker de verschillende series kennen die lego allemaal ontworpen heeft.

Lego Lord of the rings

Lord of the rings is een zeer bekende triologie die volgensmij de helft van heel nederland al heeft gezien. In 2001 was de eerste film van deze triologie uitgezonden in de bioscoop en het was direct een hit. Duizenden mensen gingen de film in de bioscoop bekijken en deel 2 werd nog bekender. Lego heeft in dit succes van de film ontwerpen gemaakt van verschillende bezigheden in de film. Denk hierbij maar aan de slag om de helmsdiepte of de mijnen van moria.

Lego star wars

Star wars wie kent het niet. Star wars is een hele bekende tv serie die zich afspeelt in de toekomst. Alles wat toen in de bioscoop verscheen was nog allemaal fictief maar wel succesvol. Het star wars verhaal breide zich eerst uit naar 3 films maar door het blijvende succes steeg het uit naar maar liefst 6 films. De films hebben in totaal 4,2 miljard opgeleverd en hiervoor vond lego het ook wel goed om eens een paar star wars uitvoeringen te maken. De lego star wars serie was begonnen. De verkoop ging zeer goed omdat de film zoveel bekendheid heeft gekregen en door de toevoeging van lego kunnen mensen de film weer helemaal meemaken en er zelf een draai aan te geven. Lego heeft een paar bekende delen uit de film genomen die je kunt bouwen en dat zijn de death star, super star destroyer en de bekende millennium Falcon.

Lego pirates of the caribbean

De pirates of the caribbean is een zeer bekende film wat gaat over een jack sparrow die probeert de vloek van black pearl te breken. Deze film is in 4 verschillende delen te zien in de bioscoop en lego heeft hiervan ook weer bekende stukken uit de film gepresenteerd in hun assortiment. De verkoop van de pirates of the caribbean lego ging als een speer en ze verkopen nog steeds heel veel verschillende soorten lego op het gebied van de films.

Lego online kopen?
Je vraagt je natuurlijk ook wel af waar je deze  series lego nou allemaal kan kopen? Nou ik heb een paar van deze series gekocht bij superspeelgoed. Het bedrijf levert heel snel en zijn ook nog eens de goedkoopste die ik kon vinden. Dus voor super goedkope lego en een snelle levering moet je bij superspeelgoed zijn.