De afgelopen maanden is de term taxi helaas niet erg positief in de media geweest, terwijl dat eigenlijk niet helemaal tercht is. Uiteraard zijn er gevallen bekend waarin de taxibedrijven en soms de chauffeurs te kort hebben geschoten, maar diet komt in iedere sectorwel eens voor.

Dit is dus geen reden om de gehele taxibranche over één kam te scheren. Chauffeurs rijden over het algemeen in luxere wagens, zijn meestal netjes gekleed, zijn mondig en attent. Het zijn de ondernemers van de oude garde. Zorgen dat mensen bij hen in de auto stappen en nog veel belangrijker: zorgen dat ze weer veilig thuis aankomen.

Tarieven

Tegenwoordig is er veel concurentie, daarom is het van groot belang om je te onderscheiden ten opzichte van andere taxidrijven. Taxi ABC staat bekend om de goedkope taxi hengelo en biedt prijzen aan die niet te vergelijken zijn met de gemiddelde taxi, zij zijn een stuk voordeliger. Ze rijden met auto’s en bussen die comfortabel en goed onderhouden zijn, omdat zij veel kilometers moeten rijden. De chauffeurs zijn allemaal netjes gekleed, spreken goed Nederlands en zijn goed opgeleid en luisteren naar hun passagiers. Het is belangrijk om goed om te gaan met zowel positieve als negatieve feedback.

Besparen op parkeerkosten

Waarom nou wel of geen taxi bestellen. Ondanks dat zij prijzen voeren die een stuk lager liggen dan een normale taxi vinden veel mensen het nog nog wel veel geld. Het is best wel een groot bedrag. Maar je kunt het ook anders zien. Ga een keertje niet uit eten en de taxi al betaald. Waarom zou je dan 1 of 2 keer niet uiteten gaan en waarom wel een taxi nemen. Dat ga ik je vertellen: Voordelen van uiteten gaan, het is gezellig en je hoeft zelf niet te koken en op te ruimen. Voordeel van een taxi. Je hoeft niemand te vragen op welk tijdstip dan ook. Bovendien kun je ook nog genieten van een paar lekkere glazen wijn of bier. Je hebt geen stress om op tijd aan te komen, waar je ook moet zijn, of alle bagage wel mee komt als je een lange reis heeft gehad, of het wel verstandig is om nog te rijden en zo zijn er wel legio voorbeelden om te bedenken waarom je het wel zou moeten doen en eigelijk geen redenen om het niet te doen.

Service verlenen

Taxi Hengelo vraagt een eerlijk en betaalbaar bedrag voor het vervoer. Zij sturen altijd gepast vervoer waar zowel personen als bagage in passen. Zij brengen u naar het juiste adres zonder omwegen, helpen je eventueel met uw bagage om zo zonder problemen verder te gaan. Dit alles zodat jij zorgeloos kunt reizen.

Vervoer binnen geheel Twente

Ben je op zoek naar:

Taxi Hengelo – Enschede en retour

Taxi Almelo – Hengelo en retour

Taxi Borne – Hengelo en retour

Taxi Almelo – Hengelo en retour

Taxi Delden – Hengelo en retour

Wij brengen je 24/7 veilig en comfortabel naar je bestemming.