Welke carnavalsoutfit ga jij dragen het aankomende jaar?

Weet je al welke carnavalskleding je gaat aantrekken voor het aankomende carnavalsseizoen 2014? Inmiddels hebben de carnavalswinkels in Nederland de nieuwe collectie voor de komende carnavalsperiode binnen gekregen en willen zij je graag de nieuwe collectie carnavalskleding laten zien. Het carnaval in 2014 belooft weer een daverend feest te worden en daar hoort natuurlijk een fantastische carnaval outfit bij.

Trendy carnavalskostuums

Je kunt jezelf het aankomende jaar in de nieuwste trendy carnavalskleding steken en een zeer originele carnaval outfit scoren. Een uitgebreid kledingassortiment van de meest originele carnavalskleding voor het jaar 2014 belooft een fantastisch carnavalsseizoen. Om de prijs hoef je het niet te laten: Goedkope carnavalskleding kun je verrassend voordelig bestellen en snel laten bezorgen. Door de gigantische grote voorraden van alle trendy carnavalskleding blijft ook de nieuwste carnavalskleding de aankomende maanden leverbaar, zelfs tot de dag waarop het grote carnavalsfeest losbarst. Wilt je met een grote groep dezelfde carnaval kostuums bestellen, dan is het aan te bevelen dit tijdig te doen als je zeker wilt zijn van een ruime keus.

Carnavalskleding trends

De carnavalskleding voor 2014 is uiteraard weer gemaakt van stevige materialen, zodat alle kostuums weer tegen een stootje kunnen. Onderstaand volgt een overzicht van de mode en trends voor carnaval 2014:

  • Marine- en scheepskleding: Erg hot is het aankomende jaar staat kapiteinskleding voor mannen en vrouwen en natuurlijk de marinegirl, de matrozenkleding en het ankermeisje.
  • Tirolerkleding: Tiroler kostuums voor mannen en vrouwen zoals de tiroler jurkjes en de tirolerhosen gecombineerd met bretels en de tirolerhoed.
  • Piratenkleding: Piraten kostuums voor mannen, vrouwen en kinderen bestaand uit de piratenjas met uitneembaar voorhesje, broek met sjerp en vaste beenkappen.
  • Lange capes: Ook de lange capes van glanzende satijnstof doen het dit jaar goed.
  • Supergirl en superman: De originele supergirl en superman kostuums zijn dit jaar hardlopers. Dit kostuum bestaat uit een compleet pak, welke aan de achterkant met een klittenband sluiting te openen en te sluiten is en heeft vaste voetafdekkers, een gele riem en uiteraard de belangrijke beroemde rode cape.

Wij wensen je heel veel plezier bij het uitzoeken van je nieuwe carnavalsoutfit..