Als u een vrachtauto op de snelweg ziet rijden waar een grote zeecontainer achterop staan, dan denkt u zeker dat deze altijd tot aal de rand toe gevuld is. Dan heeft u daar helemaal gelijk in. Wel als wij dat container transport verzorgd hebben in ieder geval. Want wij weten namelijk door goed met ons voorraadbeheer om te gaan er altijd voor te zorgen dat we een efficiënte lading de weg op kunnen sturen. En er is maar één partij die daar optimaal van profiteert: dat bent u als klant. Zeker als we ook nog alle vervoersdocumenten hebben geregeld.

Waarom u degene bent die profiteert van een volle container achterop een auto? Omdat u over het algemeen betaalt voor het aantal vierkante meters dat u over de weg te verplaatsen heeft. Of sterker nog, het zijn eigenlijk de kubieke meters die u afrekent.

Omdat u bij een kleine lading bij enkele van onze concurrenten wel een volledige container transport dient af te nemen betaalt u dus eigenlijk voor ruimte die u met uw lading helemaal niet nodig heeft. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar dat is wel de werkelijkheid. Door een container echter te beladen met ladingen van verschillende organisaties weten wij dit echter te voorkomen, waardoor we een stuk efficiënter weten te transporteren.

De randzaken van een container transport

We kunnen deze zekerheid bieden omdat we ook diensten als voorraadbeheer en het verkrijgen van uw vervoersdocumenten aanbieden. Door een compleet pakket te leveren hebben we namelijk altijd een goed overzicht over de transporten die onze klanten wensen. Daarmee kunnen wij vervolgens weer een optimaal rendement behalen en betaalt u nooit teveel.

In ons eigen opslagcomplex, waar we ruim 20.000 vierkante meter opslagruimte hebben in het oosten van het land, kunnen we het voorraadbeheer voor uw organisatie in beheer nemen. Daarmee bent u altijd verzekerd van het kunnen leveren uit voorraad. Ook internationaal, want de vervoersdocumenten voor alle landen ter wereld krijgen binnen de kortste keren in ons bezit.