Iedereen die een vrachtauto op de snelweg ziet rijden met een grote zeecontainer op de oplegger denkt waarschijnlijk dat deze enorme laadruimte helemaal is gevuld met de handelswaren van een enkele afzender. Dat is in veel gevallen ook zo. Wij weten echter dat het voor veel ondernemers geen haalbare kaart is om een volledig container transport te verzorgen. Daarom bieden wij de hulp die ze nodig hebben. Want door efficiënt voorraadbeheer en een totaalpakket aan physical distribution bundelen wij de krachten van afzonderlijke bedrijven, zodat de daar allemaal van profiteren.

Als u na deze aankondiging nog niet benieuwd bent geworden naar wat we voor u kunnen doen dan weten we het ook niet meer. Toch zullen we dan proberen om uw aandacht nog even vast te houden. Want door een jarenlange ervaring met container transport en physical distribution weten we zeker dat we ook voor uw organisatie van meerwaarde kunnen zijn. De vraag is alleen: staan u hiervoor open?

Als we vertellen dat we ons voorraadbeheer op een dermate slimme manier inrichten dat we uw goederen samen met die van anderen de weg op kunnen sturen weet u waarschijnlijk al welke voordelen dat met zich meebrengt. Lagere kosten!

Kom eens op de koffie voor een container transport

We schrijven hier niet dat u op de koffie komt als u bij ons de physical distribution onderbrengt, maar de koffie staat wel altijd klaar om erover te komen praten. We willen namelijk dat u een goed gevoel heeft bij onze organisatie voor u met ons in zee gaat.

Het uitbesteden van het voorraadbeheer is namelijk een grote stap voor een bedrijf. Maar als u komt kijken in onze eigen opslagruimte en hoort over alle keurmerken die we in ons bezit hebben weten we zeker dat we u kunnen overtuigen van onze waarde. En een afspraak is snel gemaakt, daarvoor hoeft u alleen maar een telefoontje te plegen! En vooraf een kijkje nemen op onze website kan ook geen kwaad, daar vindt u namelijk ook veel informatie.