Als ondernemer heeft u veel aan uw hoofd. Zo moet u ervoor zorgen dat er voldoende orders binnenkomen om winst te maken, goed personeel aanstellen die kwalitatief hoogwaardig werk leveren en zorgen dat de naamsbekendheid van uw organisatie goed is. Tussen al deze belangrijke taken door krijgt u ook te maken met eenmalige of regelmatige projecten, zoals het opzetten van een internationaal transport. Gelukkig kunnen wij u hierbij veel werk uit handen nemen, zoals het verzorgen van uw certificaat van oorsprong, de invoer aangifte of de opslag in een douane entrepot.

We zijn nog één belangrijke taak die u als ondernemer heeft vergeten te noemen: het op orde houden van de boekhouding. Het is namelijk van groot belang dat u te allen tijde weet hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Wij kunnen u helpen met het besparen op onnodige kosten. Bijvoorbeeld door uw ingevoerde goederen op te slaan in ons douane entrepot. Dat is er namelijk voor bedoeld om goederen die u al wel gekocht heeft voor de douane nog niet in te voeren. Op die manier hoeft u nog geen invoer aangifte te doen en dus ook nog geen invoerkosten te betalen. Dit doet u vervolgens als u de handelswaar nodig heeft.

Meer dan alleen een douane entrepot

Naast het besparen van kosten kunnen we u ook veel werk uit handen nemen door allerlei douanezaken voor u te regelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de invoer aangifte voor u doen of een certificaat van oorsprong voor u verzorgen. Zo’n certificaat van oorsprong is bij sommige gevallen nodig om in het land van bestemming die herkomst van de in te voeren producten te garanderen. Ook hiermee kunt u hoge importkosten voorkomen.

U hoort het al; met onze diensten kunnen we u niet alleen veel werk uit handen nemen, maar helpen we u ook met het in de hand houden van de kosten. Kijk dus snel eens op onze website hoe u met ons in contact kunt komen. Want u wilt toch lekker en zorgeloos kunnen ondernemen? Daar helpen wij graag bij.