Het is voor iedere ondernemer lastig om alle vereiste douanepapieren voor een internationaal transport te bemachtigen. Laat staan om ze allemaal op tijd in huis te hebben. Dat kan echter betekenen dat het wachten op de invoerdocumenten voor onnodige kosten zorgt. Uw klant moet namelijk op zijn of haar bestelling wachten, terwijl dit natuurlijk nadelig is voor uw reputatie. Het is daarom ook van groot belang om een betrouwbare partner te vinden die al deze papieren op tijd voor u kan regelen. En die ideale partner zijn wij!

Heeft u wel eens van EUR certificaten gehoord? Misschien wel, misschien niet. In dat laatste geval betekent dit zonder meer dat u niet het optimale rendement uit uw transporten haalt. Door deze EUR certificaten met een transport mee te zenden weet u namelijk altijd dat u van bepaalde vrijstellingen en kortingen profiteert.
Dat komt omdat de verschillende landen in de EU onderling afspraken hebben gemaakt over het importeren van goederen. Door deze invoerdocumenten te gebruiken weet u dan ook zeker dat u van deze afspraken gebruikmaakt. Dat gaat echter niet vanzelf. De juiste EUR certificaten bemachtigen is namelijk niet gemakkelijk. Behalve voor onze customs afdeling, die niets anders doet dan zorgen dat alle papieren voor een transport bemachtigd zijn.

Duidelijkheid in de wereld van de douanepapieren

Er zijn dermate veel douanepapieren dat u snel het overzicht kwijtraakt. Door met ons samen te werken kunt u dit echter voorkomen. Als we er samen voor zorgen dat u de benodigde invoerdocumenten in huis heeft, kunt u een vervoerder met vertrouwen de weg opsturen.

Die vervoerder kunnen wij natuurlijk ook voor u regelen. Wij doen namelijk veel meer dan alleen douanezaken. Wij zetten transporten op, slaan uw goederen op in onze eigen opslag en zorgen dat ze op tijd bij uw klanten zijn. We kunnen dus rustig zeggen dat we een totaalpartner zijn in de transport en de logistiek. Heeft u daar belang bij (en dat kunnen we ons goed voorstellen), neem dan nu contact met ons op!