Gelukkig zijn er tussen verschillende landen afspraken gemaakt over de handel tussen beide landen. Dat maakt het namelijk een stuk gemakkelijker voor Nederlandse ondernemers om goederen uit het buitenland te importeren of hun eigen spullen te exporteren. Toch zijn er nog steeds veel uitzonderingen waar u zich als ondernemer maar beter aan kunt houden. Daarom helpen wij u daarbij, bijvoorbeeld door het verzorgen van de invoerdocumenten zoals EUR certificaten. Met deze papieren weet u zeker dat de chauffeur die uw goederen vervoerd altijd zorgeloos onderweg kan. En dat u nooit tijdsverlies oploopt, want dat is misschien nog wel belangrijker.

Er zijn zoveel douanepapieren die her en der vereist kunnen zijn dat we het u niet kwalijk nemen dat u als ondernemer het overzicht een beetje kwijt bent. Kwalijk nemen doet een douanier echter wel als een chauffeur de vereiste invoerdocumenten niet bij zich heeft. In dat geval moet hij bij de grenspost blijven wachten tot de benodigde papieren daar zijn gearriveerd. Het kost echter meer dan een uurtje om de EUR certificaten in het buitenland te laten afleveren. Daarom zorgen wij er altijd voor dat het papierwerk in orde is voor een transport vertrekt.

U hoeft ons niet uit te leggen over EUR certificaten

Wij zijn natuurlijk niet de hele dag bezig met het verkrijgen van de douanepapieren voor onze klanten. Het verzorgen van de invoerdocumenten is namelijk slechts een gedeelte van de dingen die we voor onze klanten doen.

Toch is het voor hen erg belangrijk dat ze op tijd over de douanepapieren kunnen beschikken. Daarom verzorgen wij ze vaak voor ze en regelen we tegelijkertijd het transport. Op die manier kunnen wij de planning maken en zorgen dat er op de meest efficiënte wijze met uw spullen wordt omgesprongen. Want wij behandelen uw waren zoals u dat zelf ook zou doen, en misschien nog wel beter.

Bent u benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar staat het allemaal haarfijn uitgelegd. En heeft u daarna toch nog vragen: bel ons gerust!