Zakendoen met het buitenland lijkt misschien een makkelijke klus, maar wie wel eens een internationaal transport heeft willen opzetten weet wel beter. Niet alleen moet je zeker weten dat je een transporteur vindt die goed voor uw spullen kan zorgen, ook wordt u geconfronteerd met allemaal verschillende randzaken waar u eigenlijk niet op zit te wachten. Deze zijn in veel gevallen ook afhankelijk van de bestemming. Zo zijn er landen waar u een EUR MED certificaat nodig heeft, maar ook bestemmingen waar u een ATR-certificaat nodig heeft. Heeft u geen idee waar we het nu over hebben, dan kunt u het werk beter aan ons overlaten.

Niet voor niets zijn er veel ondernemers die toegeven hulp te kunnen gebruiken bij het opzetten van een transport. En niet voor niets is het in zo’n geval vaak dat wij in beeld komen. Want bij ons zijn termen als EUR.1 certificaat en ATR-certificaat bekend. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een EUR MED certificaat.

Dat laatste waardepapier heeft u nodig als u goederen wilt vervoeren naar landen als Algerije, Egypte en Jordanië. Deze klinken misschien niet als de meest voor de hand liggende handelsbestemmingen, maar niets is minder waar. Wij sturen namelijk wekelijks vrachtauto’s met handel naar deze bestemmingen.

Voor een EUR MED certificaat hebben we specialisten in dienst

Als we u vertellen dat wij een afdeling customs hebben, weet u dan wat daar gebeurt? Misschien niet, maar dat kunnen we u uitleggen. Onze mensen die daar zitten weten alles van waardepapieren als een EUR.1 certificaat en een ATR-certificaat.

Een EUR.1 certificaat heeft u bijvoorbeeld bij veel bestemmingen in Europa nodig. Het is dus erg belangrijk om er snel over te kunnen beschikken. Als u onze mensen ervoor vraagt bent u daarvan verzekerd. Want we doen het dagelijks, dus weten precies waar we mee bezig zijn.

Als u benieuwd bent naar welke documenten er nog meer zijn, kijk dan maar eens op onze website. En wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen doen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Want een ‘nee’ zult u van ons nooit krijgen, daar mag u ons aan houden.