Natuurlijk is het van belang welk personeel u in dienst heeft. Zij zorgen er immers voor welke kwaliteit er door uw organisatie geleverd wordt, dat kunt u immers niet alleen. Toch zijn er meer factoren die van belang zijn om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op de meest optimale manier functioneert. Denk bijvoorbeeld eens aan het uitbesteden van de goederenopslag. Daarmee valt niet alleen in financieel opzicht veel te winnen, het neemt u ook veel zorg en werk uit handen. En als u het door ons laat doen bent u ook verzekerd van topniveau.

Er komt veel kijken bij de overslag van goederen. Niet alleen de goederenopslag, maar ook het verwerken en bijhouden van de voorraden in ons pakhuis. Daarom scharen we deze diensten ook allemaal onder de noemer warehousing. In zijn totaliteit behelst dit eigenlijk alle denkbare diensten die uw organisatie nodig kan hebben.

Denk bijvoorbeeld eens aan de overslag van goederen naar iedere denkbare bestemming ter wereld. We zitten namelijk al decennia lang in het transport en weten tot in de puntjes hoe we een lading goederen naar een internationale bestemming kunnen krijgen. We doen dus niet alleen warehousing, maar bieden een totaalpakket aan logistieke diensten.

Onze goederenopslag zal u verrassen

Als u met één van onze klanten praat zult u versteld staan hoe ver we voor hem of haar gaan. In onze eigen opslag, die met ruim 20.000 vierkante meter meer dan groot genoeg is om ook uw overslag van goederen te verzorgen, zorgen we er namelijk voor dat er waarde aan deze goederen wordt toegevoegd.

Daarom is onze warehousing service ook zo populair. We verzorgen namelijk het gehele traject, van het transport tot de aflevering bij uw klanten. Wilt u hier zelf ook van gaan genieten? Kijk dan snel eens op onze website hoe u met ons in contact kunt komen. De koffie staat namelijk altijd klaar, net zoals een scherpe analyse van hoe we uw organisatie kunnen verbeteren met onze diensten.