Het klinkt heel simpel: wij hebben een pakhuis en u heeft goederen. Het hoeft dan ook niet veel moeite te kosten om de goederenopslag voor uw handelswaar in onze opslag te verzorgen. Toch doen we wel veel moeite. Door value added logistics aan te bieden weten we namelijk wat het verschil is tussen goede opslag en overslag en deze diensten van topkwaliteit. En wij gaan natuurlijk altijd voor dat laatste. Wilt u daar ook van profiteren? Neem dan snel contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Tijdens de opslag en overslag in ons pakhuis kunt u ervan uit gaan dat wij het optimale uit uw producten halen. Zo zorgen wij ervoor dat de maximale waarde aan de spullen wordt toegevoegd. Dat noemen wij value added logistics. In het Nederlands betekent dit letterlijk dat er waarde aan uw spullen wordt toegevoegd, tijdens de goederenopslag.

Hoe we dat doen? Nou, dat is eigenlijk een geheimpje. Maar nu u hier toch bent willen we best een tipje van de sluier oplichten. We kunnen uw spullen bijvoorbeeld verpakken, bestickeren of labelen. In dat geval zijn de spullen klaar om in een Nederlandse winkel gelegd te worden. Op die manier heeft value added logistics pas echt zin, u heeft er zelf immers geen omkijken meer naar.

Goederenopslag wordt vuur u wel heel makkelijk

U heeft misschien wel hoofdbrekens gehad over hoe u de opslag en overslag van uw spullen moet organiseren. Dat kunnen wij ons voorstellen, maar het is echter niet nodig. U kunt het namelijk ook in zijn geheel aan ons overlaten. Dat bespaart u niet alleen veel tijd en zorgen, maar op termijn ook nog veel geld. Wij zorgen namelijk goed voor uw spullen, dat hebben we hierboven uitgelegd.

Wilt u weten hoe u hier ook van kunt profiteren? Dat is eigenlijk heel simpel. Het enige dat u hoeft te doen is ons even bellen. Dan maken we een afspraak en zal alles snel duidelijk worden. Wilt u eerst meer informatie, kijk dan even op onze website!