Dankzij een dekkend en sterk internationaal groupage netwerk zijn wij perfect in staat om uw transport van kartons (groupagevervoer), pallets, stukgoed, containers, deellading en complete ladingen van en naar Italië te verzorgen.

Italië roept verschillende meningen op bij Nederlandse ondernemingen. Van het welvarende noorden tot het minder welvarende zuiden, toch beschikt dit zuid europese land statitisch gezien over één van de belangrijkste economieën binnen de eurozone.

Wekelijks vertrekken bij ons meer dan 80 vrachtwagen combinaties van en naar Italië. Het kan hierbij gaan om 1 pallet goederen tot een volle vrachtwagen. Wij zijn sinds jaar en dag in Italië actief en mogen ons hierdoor zeker dé Italië vervoersspecialist bij uitstek noemen.

In Italië werken we al jaren samen met betrouwbare partners, zodat we ook het vervoer van kleinere zendingen met kleine(re) vachtauto’s op moeilijk bereikbare plaatsen te krijgen naar iedere plaats in Italië.

Italië transport specialist

Mede dankzij ons zeer uitgebreide netwerk zijn wij als specialist in het transport Italië als geen ander in staat om iedere zending van en naar Italië te vervoeren, van containers tot groupage transport. Uiteraard spreken onze medewerkers de Italiaanse taal, waardoor het vervoer efficiënt plaats vindt en er geen vervelende vertragingen ontstaan door slechte communicatie.

De voordelen voor u:

  • Bijzonder hoge frequenties en betrouwbare transittijden
  • Eigen vestigingen en betrouwbare partners
  • Vervoer van gevaarlijke stoffen met de juiste certificaten (ADR vervoer)
  • Track & Trace service, inclusief online Proof Of Delivery
  • Eigen en eigentijds materieel
  • Intermodale transportmogelijkheden
  • Douaneafwikkeling en inklaring
  • Transportverzekeringen

Op de juiste momenten, de juiste lading, op de juiste plek. Dit doen wij dagelijks, keer op keer. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten, duurzaam met onze omgeving, met onze medewerkers en met onze leveranciers, continuïteit en betrouwbare services.