Al u invoerdocumenten of andere douanepapieren nodig heeft dan moet u deze afstaan aan de chauffeur die het transport voor uw organisatie verzorgt. Best raar eigenlijk, want ook voor uw eigen administratie is het fijn als u achteraf nog precies kunt zien wat u heeft opgegeven bij de douane, bijvoorbeeld als het om EUR certificaten gaat. Als u zich in dit verhaal herkent moet u eens stilstaan bij wat wij voor u kunnen doen. Door ons complete aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en transport zorgen we er namelijk voor dat u een eigen database kunt aanleggen van al uw papieren.

Bij het opzetten van een internationaal transport krijgt u te maken met een hele papierwinkel. Omdat u daar als leek snel het overzicht over kunt verliezen staan wij voor u klaar om al deze customs diensten van u over te nemen. Bij ons werken namelijk specialisten die alles weten van EUR certificaten, invoerdocumenten en alle andere soorten douanepapieren.

Daarbij maakt het niet uit wat de bestemming van uw vervoer is. Want ondanks dat ieder land zijn eigen eisen heeft bij import en export is onze kennis groot genoeg om u altijd te kunnen helpen.

Invoerdocumenten zijn ook bij export nodig

Bij douanepapieren zijn veel exemplaren te bedenken waarvan de naam niet precies de lading dekt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld EUR certificaten – waarvan de naam terecht aangeeft dat ze bestemd zijn voor de Europese Unie – zijn invoerdocumenten niet alleen vereist bij het invoeren van goederen.

Ook bij het exporteren kunnen deze documenten namelijk nodig zijn, maar dan in het land van bestemming. Ook bij deze papieren helpen wij u graag. Wij beleven er namelijk plezier aan dat u zich tijdens uw werk geen zorgen hoeft te maken over bureaucratie en douanezaken. Daar zijn wij namelijk in gespecialiseerd en we hebben elk onze kwaliteiten, nietwaar? Kijk dus snel op onze website en lees wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Dat willen we u natuurlijk ook best zelf vertellen. In dat geval hoeft u ons alleen maar even te bellen.