Kerstpakketten inpakken is natuurlijk voor bedrijven heel veel werk en kost natuurlijk ook heel veel geld als je eigen personeel dit moet doen. Door een externe partij in te huren wordt dit natuurlijk een stuk goedkoper omdat deze partijen het veel sneller kunnen doen en ook de spullen hiervoor hebben. Het voordeel van als je kerstpakketten laat inpakken door externe dat je zelf geen werknemers hiermee lastig valt en dat ze hun gewone werkzaamheden nog gewoon kunnen uitvoeren.

Waarom is het nodig?

Kerstpakketten inpakken is nodig omdat veel relatiegeschenken bedrijven verschillende producten in hun kerstpakket willen hebben zitten en daardoor niet alles in 1 doos past. Elke doos moet dus worden los gehaald en vervangen worden door andere producten. Als leverancier zijnde wil je dat de klant koning is en dat ze dus zelf kunnen kiezen welke producten ze in het kerstpakket doen. Hierdoor ontstaan er verschillende dozen met kerstpakketten waardoor elke doos apart moet worden ingepakt. Veel leveranciers die kerstpakketten leveren hebben altijd problemen met kerstpakketten inpakken omdat het veel tijd en geld kost. Voor dit probleem moet dus een oplossing voor gevonden worden en die heb ik namelijk gevonden.

DCW

Het bedrijf DCW doet aan kerstpakketten inpakken. Dit bedrijf heeft een speciale afdeling binnen het bedrijf die alleen maar pakketten aan het inpakken zijn en hier dus heel handig en snel in zijn. Het maakt niet uit of het nou heel veel pakketten zijn of dat het er maar 10 zijn, DCW regelt het voor u. Kerstpakketten inpakken is natuurlijk niet altijd heel motiverend werk maar dcw heeft personeel in dienst die een bepaalde beperking hebben in hun lichaam maar via deze manier toch aan het werk kunnen komen. Het personeel is natuurlijk al heel blij dat ze passend werk hebben kunnen vinden en dat ze hierdoor ook goed op sociaal gebied verbeterd worden omdat ze vaak in groepen werken. Het voordeel voor bedrijven is dat ze het werk kerstpakketten inpakken kunnen uitbesteden en hiervoor niet de hoofdprijs betalen waardoor ze deze overweging wel kunnen maken. Ons bedrijf doet al 5 jaar met deze groep en wij zijn er nog steeds super tevreden over.