Monteur gezocht of bent u nog op zoek naar een monteur? Emtes kan het u allemaal leveren.

Monteurs zijn in de jaren heen steeds belangrijker geworden. Steeds meer mensen kiezen een beroep op het kantoor en worden de monteurs steeds minder opgeleid. Dit heeft natuurlijk als gevolg dat een monteur gezocht wordt op veel verschillende manieren. Emtes is een bureau wat heel veel monteurs in dienst heeft. Emtes heeft in de jaren heel veel verschillende monteurs gezocht en hebben nu al een heel groot personeelsbestand met allemaal monteurs. Deze monteurs worden verhuurt aan andere bedrijven maar worden ook uitgeleend BP, Shell, Vopak en nog wel meer grote bedrijven. Deze bedrijven zijn allemaal zeer tevreden over onze talenten en hebben ook heel lang een monteur gezocht maar na lang zoeken niet de perfecte personen gevonden. Emtes kwam hierna aan bod en heeft de goede personen gebracht en de bedrijven zijn nog steeds zeer tevreden over de prestaties van Emtes.

Werkzaamheden monteurs?

Op de markt zijn heel veel verschillende monteurs. Je moet eerst weten welke monteur gezocht moet worden. Wat moet de monteur doen? Moet die een auto repareren of moet er loodgieters werk gebeuren of toch elektrisch. Als er iets met een auto moet gebeuren dan moet dat natuurlijk door een auto monteur gebeuren omdat deze persoon hier het meeste verstand van heeft. De werkzaamheden die dan verricht zijn dan allemaal gericht op de auto. Hij kijkt wat er mis is met de auto en of het allemaal up to date is. Een electricien monteur moet verschillende dingen doen zoals kabels aanleggen voor stroom en ook stroom storingen opzoeken en repareren.

Toekomst

Internet wordt steeds belangrijker om geschikte mensen te vinden. Emtes speelt dus zeer goed in op de markt om zoveel mogelijk verschillende monteurs bij het goede werkt te krijgen en hierdoor de werkzaamheden zo snel en goed mogelijk af te krijgen. Er worden tegenwoordig ook heel veel grondwerkers gezocht en deze vacatures Twente wil Emtes ook graag bij hun personeelsbestand toevoegen.