Veel bedrijven importeren goederen uit het buitenland maar hebben zelf niet de ruimte om de handelswaar op te slaan. Daarom kan het handig zijn om de opslag en overslag van de goederen door een ander bedrijf te laten verzorgen. Hoe gemakkelijk is het dan om dit door uw logistieke partner te laten doen? Dat is nou precies wat wij ook denken. Daarom hebben wij wel 20.000 vierkante meter beschikbaar voor uw goederenopslag. En we kunnen zelfs nog waarde toevoegen aan uw producten.

Goederenopslag is aan de ene kant handig omdat het ervoor zorgt dat u niet zelf extra opslagruimte hoeft te huren. U huurt in dit geval namelijk alleen de ruimte die uw handelswaar in beslag neemt, om vervolgens de opslag en overslag te laten doen. Daarom is het een erg effectieve werkwijze. Het is alleen niet handig dat de goederen op een andere plek liggen als er vervolgens niets mee gedaan wordt. Daarom bieden wij de unieke mogelijkheid om ook de value added logistics van u over te nemen. Op deze manier verwerken wij uw handelswaar op zo’n manier dat ze vervolgens ook klaar zijn voor distributie.

Wat wij kunnen doen tijdens opslag en overslag

Met value added logistics bedoelen we dat we, door uw producten bijvoorbeeld te verpakken of om te pakken, extra waarde aan uw handel toevoegen. We maken het bijvoorbeeld klaar om per stuk te worden afgeleverd bij uw klanten. Op die manier heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Natuurlijk kunnen we u, voordat uw buitenlandse waren in Nederland kunnen worden opgeslagen, ook al helpen. Bijvoorbeeld door alle douanepapieren te verkrijgen die voor het transport nodig zijn. Dat is dan misschien geen value added logistics, maar wel heel handig. Of door een transporteur te charteren die uw transport verzorgt. Kort gezegd heeft u aan ons een logistieke partner in de meest brede zin van het woord. U hoeft alleen maar door te geven wat we moeten vervoeren en opslaan, dan verzorgen wij de rest van het traject. Kijk snel op onze nieuwe website hoe u met ons in contact kunt komen!