Wie denkt dat goederenopslag een makkelijke tak van sport is heeft het mis. Er komt namelijk erg veel bij kijken. Dat wil niet zeggen dat het niet makkelijker kan, dat kan wel degelijk. Bijvoorbeeld door het door ons te laten verzorgen. Wij zijn namelijk een allround dienstverlener in de transport en de logistiek. Dat betekent dat wij de opslag en overslag van uw goederen kunnen verzorgen op een manier die u veel tijd en geld bespaart. Benieuwd hoe we dat doen? Dat lees je hier!

Heeft u wel eens van value added logistics gehoord? Het klinkt een beetje als een gecompliceerde wetenschap, maar niets is minder waar. Je kunt het namelijk makkelijk omschrijven als het toevoegen van waarde aan goederen door ze te bewerken. Waarde toevoegen zal u als ondernemer als muziek in de oren klinken, zo lijkt ons. en dat nog wel tijdens de opslag en overslag, makkelijker kan het niet!

Het betekent in ieder geval dat u tijdens de goederenopslag de waarde van uw producten kunt verhogen. En daar hoeft u zelf niets voor te doen, wij nemen dat werk namelijk op ons. Het is dus hoog tijd om eens contact met ons op te nemen, want value added logistics willen we natuurlijk allemaal wel.

Opslag en overslag is slechts een deel van ons werk

Naast goederenopslag en value added logistics zijn er nog veel meer dingen waar u ons voor kunt vragen. Zo zijn we al jaren bezig internationale transporten op te zetten voor onze klanten. Dat wil zeggen dat we onderhand erg veel ervaring hebben gekregen met het verkrijgen en verstrekken van allerlei douanepapieren en het regelen van betrouwbare chauffeurs.

In ieder Europees land zijn we al wel eens geweest voor onze klanten. Maar de grenzen van ons continent zijn niet de grenzen van ons werkgebied. Want ook als u naar Azië of waar ook ter wereld wilt gaan met uw producten kunnen wij dat voor u regelen. Zo kunt u profiteren van onze ervaring, kennis en kunde.