Weinig mensen staan stil bij de vele handelingen die verricht zijn om een product kan en klaar bij ze in de woonkamer te krijgen. Verschillende mensen hebben een item misschien al wel in de handen gehad tijdens het container transport of het voorraadbeheer. Maar er komt nog veel meer kijken bij het verkoopklaar maken van een product. Gelukkig hoeft uw organisatie dat niet allemaal zelf te doen. Wij kunnen namelijk alles voor u verzorgen. Physical Distribution in de breedste zin van het woord.

De eerste stap in de keten van Physical Distribution is het benaderen van een klant in het buitenland. Zo gauw als blijkt dat hij een product heeft naar uw wens kunt u ons bellen om het op de gewenste locatie op te halen. Vervolgens weet onze afdeling customs wat er allemaal benodigd is op het gebied van douanepapieren. Deze worden klaargemaakt zodat het container transport vervolgens vlekkeloos kan verlopen.

Na aankomst van het container transport in Nederland worden de goederen in onze tijdelijke opslag geplaatst. Daar kunt u ervoor kiezen om allerlei handelingen te laten uitvoeren die waarde aan de producten toevoegen, zoals het ompakken, verpakken en stickeren van de verpakkingen.

Met goede Physical Distribution heeft u altijd waren voorradig

Als de producten vervolgens klaargemaakt zijn om te verkopen aan uw Nederlandse partners wordt het tijd om het voorraadbeheer inzichtelijk te houden. U wilt namelijk voorkomen dat u bij een grote order zonder handelswaar komt te zitten. Ook dit voeren we voor u uit.

Als u daarna een bestelling binnenkrijgt zorgen wij er ook voor dat de bestelde hoeveelheid bij de klant afgeleverd wordt. Daarmee is de cirkel helemaal rond. Van de import tot de aflevering bij uw klant. Dat wil niet zeggen dat ons werk daarmee gedaan is, want u hoopt niet dat het bij die ene order blijft.

Met ons als logistieke partner kiest u dus voor een stevig partnerschap waarbij u veel werk uit handen wordt genomen. Dat moet u toch als muziek in de oren klinken? Kijk maar eens op onze website hoe het dit allemaal aanpakken.