Hoewel het een beetje tegenstrijdig klinkt is Iran voor veel Nederlandse bedrijven een belangrijke handelsbestemming. Toch kennen veel mensen het land alleen uit de verhalen op televisie, waarbij Iran in veel gevallen lijkt op een groot slagveld. In tegenstelling tot dit beeld weten wij dat Iran ook één van de grootste economieën ter wereld is, mede omdat er zoveel olie en aardgas in de grond zit. Voor Transport Iran reden genoeg om ondernemers die een transport naar Iran nodig hebben bij te staan. Een transport vanuit Iran hoort daarnaast ook tot de mogelijkheden.

Door de vele schermutselingen en het strenge regime in Iran is het vanzelfsprekend dat een transport naar Iran vele haken en ogen kent. Zo moeten er veel douanepapieren worden overhandigd en moeten er vele grensposten worden gepasseerd. Dit weerhoudt Transport Iran er echter niet van om een transport vanuit Iran op te zetten voor partners die daarom vragen. Sterker nog, onze experts weten zo langzamerhand precies wat er nodig is om zo’n logistiek proces efficiënt te laten verlopen.

Een zorgeloos transport naar Iran

Omdat we begrijpen dat u als ondernemer vooral bezig wilt zijn met het aanboren van nieuwe markten en het binnenhalen van nieuwe klanten zorgen we bij Transport Iran ervoor dat we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Zo hoeft u na een transport vanuit Iran niet zelf een opslagruimte voor uw goederen te huren. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw handelswaar in ons magazijn op te slaan.

Om dat op een goede manier te doen beschikken we over verschillende keurmerken die de kwaliteit van ons werk garanderen. Daarnaast toont onze jarenlange ervaring aan dat u zonder aarzelen met ons in zee kunt gaan. Er zijn u immers al velen voorgegaan.

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide dienstenpakket? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar ziet u bovendien dat onze lijst met potentiële bestemmingen een stuk groter is dan alleen Iran.