Dat je moet aangeven als je iets een bepaald land binnenbrengt klinkt logisch. Het klinkt echter een stuk minder normaal als we zeggen dat je in veel gevallen ook papieren moet kunnen laten zien als je bepaalde goederen een land laat verlaten. Hoe dit allemaal precies werkt is iets waar u waarschijnlijk geen weet van heeft. Gelukkig hoeft dat ook niet, want u kunt ons inschakelen om zowel de uitvoer aangifte als de invoer aangifte voor uw organisatie te verzorgen. Dan weet u altijd zeker dat de douanezaken voor elkaar zijn.

Als u ergens in Nederland goederen in een douane entrepot heeft staan dan is de kans groot dat u daar vervolgens bij de juridische invoer ook een invoer aangifte bij moet tonen. Nou is dat in ons douane entrepot niet anders, maar de werkwijze die wij hanteren is wel een stuk efficiënter. Hoe dat kan? Dat is eigenlijk heel simpel. Wij hebben namelijk niet alleen een eigen warehousing afdeling, maar beschikken tevens over eigen customs experts. Zo weten deze mensen altijd precies wat er in een douane entrepot kan worden opgeslagen, wat er momenteel in onze opslag ligt en welke papieren hierbij moeten kunnen worden getoond.

Een uitvoer aangifte binnen enkele minuten in huis

Net zoals bij een invoer aangifte heeft ook het uitvoeren van goederen voor deze mensen zogezegd geen verrassingen. Logisch natuurlijk, want het zijn nou eenmaal experts op het gebied van uitvoer aangifte.

Toch zorgt het voor een heel prettige manier van werken voor u, want u heeft slechts één aanspreekpunt die u door het gehele logistieke traject loodst. En dat is bijna nergens anders zo. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een keer een kop koffie bij ons te komen drinken zodat we samen kunnen kijken naar wat we voor uw organisatie kunnen doen. En dat is altijd meer dan u van te voren denkt.