De bovenstaande titel klinkt misschien een beetje ongeloofwaardig, maar als je een beetje breder denkt en buiten de gebaande paden kijkt zul je merken dat er wel degelijk een kern van waarheid in zit. De meeste mensen denken namelijk dat het vinden van een goede chauffeur en het goed verpakken van de handelswaar het belangrijkst is bij het opzetten van een internationaal transport, maar niets is minder waar. Want er moeten ook altijd een aantal vervoersdocumenten meegenomen worden. En wie dat vergeet kan het wel schudden. Zorg er daarom altijd voor dat het voor elkaar is.

Bij het opzetten van een container transport gaat een groot deel van de tijd zitten in het voorraadbeheer. Het is namelijk voor iedere ondernemer van belang om zo efficiënt mogelijk te werken. En het kost nou eenmaal relatief veel geld om met een gedeeltelijk lege container te reizen, ongeacht of de vervoersdocumenten wel in orde zijn.
Naast het voorraadbeheer zijn er meer dingen die van belang zijn bij een transport. Het vinden van een goede chauffeur met een betrouwbare auto bijvoorbeeld. Ook dat zijn zaken die u met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Wij schrikken niet van vervoersdocumenten

Natuurlijk kunnen we niet alleen een container transport voor u organiseren. Ook alle andere vormen van vervoer zijn voor ons gesneden koek. Dat betekent niet dat we geen uitdaging zien in het opzetten van een dergelijke opdracht.

Uit de praktijk blijkt echter wel dat een container transport bij de meest gevraagde vormen van vervoer hoort. Daarom schrijven we er ook regelmatig over. En omdat voorraadbeheer bij zo’n transport extra belangrijk is, wordt het voor u nog aantrekkelijker om met ons in zee te gaan. Want u wilt natuurlijk wel zeker weten dat uw opdracht door echte experts wordt uitgevoerd. Nou, bij ons bent u daarvan verzekerd. Vraag dat maar aan onze bestaande klanten, dan weet u het helemaal zeker.