Het lijkt heel simpel om een partij goederen binnen of buiten Nederland op een nieuwe bestemming te krijgen. Je pakt de goederen in een vrachtauto en vertelt de chauffeur waar hij moet zijn. Vervolgens is het een kwestie van gas geven en de handelswaar komt op de goede plek terecht. Helaas is dit echter niet de realiteit. Bij de meeste transporten moeten namelijk verschillende vervoersdocumenten geregeld worden die het passeren van verschillende douaneposten mogelijk maken. En laten wij die nou voor u kunnen verzorgen.

Als u ervoor kiest om ons de goederenopslag van uw waren te laten doen, moeten de spullen vroeg of laat een keer naar hun nieuwe bestemming. In veel gevallen, tenminste bij veel van onze klanten, ligt deze bestemming in het buitenland. Het is dan ook niet gek dat bijna al deze transporten vervoersdocumenten vereisen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we een eigen customs afdeling. Daar werken mensen die deze documenten zonder tijdsverlies voor u kunnen binnenhalen.

Vervoersdocumenten verzorgen is slechts één van onze diensten

Naast dat we ervoor zorgen dat alle transporten die onze klanten nodig hebben snel de weg op kunnen doen we meer. Ook voor goederenopslag kan iedereen bij ons terecht. In onze eigen loods hebben we meer dan 20.000 vierkante meter beschikbaar voor de overslag van goederen. Ook hebben we verschillende certificaten in beheer die ervoor zorgen dat tijdens de overslag van goederen bijvoorbeeld het stempel ‘biologisch’ behouden blijft.

Tijdens de goederenopslag kunnen we ook waarde aan de producten toevoegen door ze te verpakken of labelen. Op die manier zorgen we ervoor dat ze klaar komen te liggen voor verdere distributie, die we ook verzorgen. Al met al begrijpt u dat overslag van goederen en het verkrijgen van alle papieren slechts een deel uitmaakt van het logistieke proces dat we aanbieden. We nemen onze klanten zogezegd enorm veel werk uit handen en leveren daarbij de hoogste kwaliteit. Dat wilt u toch ook?