Het is belangrijk voor een organisatie om altijd voldoende handelswaar op voorraad te hebben. Op die manier kan er altijd snel worden ingespeeld op een nieuwe order. Toch is het voor veel ondernemers een grote kostenpost om teveel voorraad in een magazijn te hebben liggen. Daarom is het van groot belang om het voorraadbeheer goed op orde te hebben. Omdat dit geen sinecure is kunt u het ook uitbesteden, bijvoorbeeld bij ons. En het wordt alleen maar makkelijker als u het combineert met container transport.

Verpakken,, voorraadbeheer, distribueren, vervoersdocumenten verzorgen: er komt een hoop kijken bij een container transport. Het is dan ook niet vreemd dat veel ondernemers er voor kiezen om dergelijke zaken uit te besteden aan een partner die er gespecialiseerd in is. Zo’n partner zijn wij voor u. En wij maken het nog makkelijker dan onze concurrenten, omdat we niet één schakel uit de logistieke ketting van u overnemen, maar de hele ketting. Dus bijvoorbeeld ook als uw transport vervoersdocumenten vereist, zorgen wij dat deze klaarliggen.

Ons magazijn is groot genoeg voor uw voorraadbeheer

Nadat een container transport aangekomen is in Nederland brengen wij deze linea recta naar ons eigen warehouse. Daar hebben we meer dan 20.000 vierkante meter ruimte om allerlei partijen goederen op te slaan. Aldaar kunnen we de goederen ook voor u labelen, stickeren of verpakken, waardoor we waarde toevoegen aan uw producten. Daarna zijn ze helemaal klaar voor de distributie, die we vanzelfsprekend ook voor u uitvoeren. Het woord partner is in deze dus wel op zijn plaats. Bovendien hebben wij intern alle benodigde kennis, bijvoorbeeld over vervoersdocumenten.

Kijk snel eens op onze vernieuwde website en laat ons u overtuigen van het voordeel van samenwerking. Bovendien kunt u veel besparen doordat u zelf geen personeel hoeft aan te nemen om specifieke kennis over het logistieke traject binnenboord te halen. Wij kijken alvast uit naar een vruchtbare en vlekkeloze samenwerking, dus neem snel contact met ons op!