Na een groot container transport kan het zeer goed zijn dat u ruimte nodig heeft om de ingevoerde goederen op te slaan. Het duurt namelijk in veel gevallen nog even voordat aan de physical distribution kan worden begonnen. In dat geval is het handig als u kunt rekenen op een bedrijf die beide diensten voor u kan verzorgen. Zo’n partner zijn wij, want we verzorgen niet alleen alle internationale transporten die u nodig heeft, maar zorgen er daarna ook voor dat het voorraadbeheer van uw spullen vlekkeloos verloopt.

Bij het opzetten van een container transport komt meer kijken dan menigeen denkt. Helemaal als het over een transport gaat dat internationaal is. Gelukkig kunt u voor zo’n expeditie altijd bij ons aankloppen. Want wat uw bestemming ook is, met een container transport hebben we dermate veel ervaring dat we uw goederen altijd snel onderweg kunnen krijgen.

Helaas is onze ervaring echter dat na aankomst van het transport het eigenlijke werk pas begint. U kunt misschien het gevoel hebben dat als uw spullen in Nederland zijn het meeste werk gedaan is, maar in de praktijk is dit eigenlijk nooit zo. Logisch eigenlijk ook, want de physical distribution van uw goederen moet na het transport eigenlijk nog goed en wel beginnen.

Hou zelf inzicht in het voorraadbeheer

Voordat er aan de physical distribution kan worden begonnen komen er echter ook nog veel taken om de hoek kijken. Zo wilt u altijd kunnen zien hoeveel handelswaar er nog in onze opslag ligt. Daarom bieden wij een inventief systeem van voorraadbeheer aan, waarmee u geen werk heeft met het beheren van uw voorraden, maar waarmee u wel altijd inzicht heeft in de actuele situatie.

We kunnen dus rustig stellen dat als u op zoek bent naar een logistieke partner die u veel werk uit handen neemt, u rustig eens contact met ons op kunt nemen. Natuurlijk kunt u ook eerst op internet kijken naar onze complete pakket aan diensten. Maar telefonisch kunnen we direct vertellen wat we voor uw organisatie kunnen doen.