Als aanbieder van een breed pakket aan logistieke diensten weten wij precies wat er allemaal gevraagd wordt om een internationaal transport soepel te laten verlopen. Er is namelijk veel meer nodig dan alleen een auto en een chauffeur. Zo bieden wij ook warehousing aan, waar ondernemers bijvoorbeeld de overslag van goederen kunnen laten verzorgen. Ook voor de, al dan niet tijdelijke, goederenopslag kunt u bij ons terecht. In ons eigen pakhuis hebben we namelijk altijd ruimte genoeg.

Voor overslag van goederen is een perfect georganiseerd logistiek systeem vereist. Het moet namelijk altijd bekend zijn waar bepaalde goederen zich bevinden en deze moeten bovendien altijd direct te gebruiken zijn. In onze goederenopslag is dat natuurlijk altijd het geval. Wij hebben namelijk een efficiënt systeem voor voorraadbeheer ontwikkelt waarmee we iedere ondernemer kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij het toevoegen van waarde aan specifieke producten, door ze te stickeren te verpakken of te verwerken. Door al deze diensten op één locatie aan te bieden werken we bovendien erg kostenbesparend.

Warehousing voorkomt hoge kosten voor uw bedrijf

Zoals overslag van goederen u veel werk uit handen kunnen nemen, is onze algehele goederenopslag ook een dienst die u veel zorg uit handen neemt. Niet langer hoeft u namelijk zelf mensen in te huren die het verschepen van de producten voor u verzorgen. Bovendien hebben wij voor iedere opdracht tot transport – zowel in het binnenland als in het verre buitenland – altijd snel een vervoerder klaarstaan.

Heeft u dus behoefte aan een partner die de warehousing van uw producten op zich kan nemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien helpt onze customs afdeling u bij het verkrijgen van alle vereiste douanepapieren. Op die manier hoeft u zelf helemaal nergens meer aan te denken, het enige dat u hoeft te doen is doorgeven om welke producten het gaat en wat ermee moet gebeuren.

Kijk maar eens op onze website naar alle diensten die we aanbieden. Daaruit zult u concluderen dat uw bedrijf goed af is door het logistieke traject door onze professionals te laten doen. We zien uw telefoontje dan ook wel tegemoet!