Iedereen die wel eens een schoolkamp heeft georganiseerd, leerkracht of ouder, weet dat de groepsaccommodatie goedkoop moet zijn. Dat wil niet zeggen dat er geen eisen aan het onderkomen worden gesteld. Er is alleen geen budget om een dure boerderij te huren. Daarom heeft Kampeerboerderij Ommen de ideale locatie voor een geweldig schoolkamp.

schoolkamp

Wat komt er toch altijd veel kijken bij de organisatie van een schoolkamp. Allereerst is het belangrijk om de huur van de groepsaccommodatie goedkoop te houden. Daarnaast is het van belang de rest van de kosten zo binnen de perken te houden dat alle leerlingen mee kunnen op het kamp. Want het mag natuurlijk niet zo zijn dat klasgenoten, vriendjes en vriendinnetjes niet mee kunnen op het kamp omdat de organisatie de kosten niet heeft kunnen beperken.

Als er een budget voor de hele organisatie is vastgesteld, blijkt al snel dat Kampeerboerderij Ommen een zeer geschikte kandidaat is om als locatie te dienen. Kampeerboerderij Ommen heeft namelijk alles waar een groep uitgelaten kinderen om vragen: gezellige slaapzalen waar, natuurlijk geheel tegen de instructies van de leiding in, ’s nachts nog lang gekletst en gelachen kan worden. Ook een groot sportveld om overdag de nodige lichaamsbeweging te krijgen ligt direct naast de deur. Ongelooflijk eigenlijk dat zo’n complete groepsaccommodatie goedkoop kan zijn!

De omgeving is ook belangrijk voor een leuk schoolkamp

Natuurlijk willen de kinderen niet het gehele kamp rondom de kampeerboerderij verblijven. Ook in dit geval blijkt dat Kampeerboerderij Ommen de perfecte uitvalsbasis is. Want in het gezellige plaatsje Ommen is van alles te beleven. Van een geweldige tocht over het water tot een mooie, leerzame wandeling door een natuurgebied, alles is mogelijk.

Voor ieder organiserend comité voor wie een groepsaccommodatie goedkoop moet zijn is Kampeerboerderij Ommen dus de ideale locatie. Want hier betekent een beperkt budget namelijk niet dat een kamp geen onvergetelijke dagen kunnen opleveren. Optimaal plezier, terwijl de groepsaccommodatie goedkoop is: dat klinkt toch als muziek in de oren?