Bent u het ook zo zat om maandelijks veel geld kwijt te zijn aan dure marketeers die voor u bepalen hoe uw organisatie zich op internet toont? En daarmee het lot van uw bedrijf voor een groot deel in de handen van een ander legt? Schrijf u dan nu in voor onze internet marketing cursus. Die kunt u overal in Nederland volgen en hij duurt maar een halfjaar. Daarna bent u klaar om zelf een treffende online strategie voor uw bedrijf op te zetten.

Is het eigenlijk niet gek om voor de presentatie van uw bedrijf te vertrouwen op de creativiteit van een ander? Zeker als je weet dat deze persoon misschien ook wel werkt voor een concurrent, die u graag achter u wilt laten. Daarom kunt u met onze internet marketing training zelf het heft in handen nemen. Deze internet marketing training leert u namelijk alles wat u moet weten over het gebruiken van internet en social media voor marketing doeleinden. En als u zelf geen zin heeft, laat u toch een van uw medewerkers de internet marketing training volgen?

De persoonlijke inslag van onze internet marketing cursus

Als u denkt dat u bij onze internet marketing opleiding alleen maar naar een computerscherm kijkt waarop u digitaal een aantal opdrachtjes moet uitvoeren dan heeft u het mis. Bij onze internet marketing opleiding krijgt u namelijk les van echte ervaren marketeers in een echt klaslokaal. Dat wil echter niet zeggen dat de cursus schools van opzet is.

Bij ons weet u namelijk altijd zeker dat uw bedrijf optimaal profiteert van de internet marketing opleiding. Naast de klassikale uren krijgt u namelijk ook nog een heel aantal persoonlijke momenten met een professionele coach. Deze zorgt ervoor dat u gezamenlijk een strategie opzet die helemaal op uw organisatie is toegespitst.

Daarmee weet u dus zeker dat de eenmalige investering in de training zich op de lange termijn laat terugverdienen. Wij hoeven u namelijk niet uit te leggen hoe belangrijk het internet en social media zijn om klanten te benaderen. Als u dit één keer goed in de vingers hebt, boort u dus compleet nieuwe markten aan.