Het is tegenwoordig moeilijk om een baan te vinden als je werkloos bent. Er zijn dan weliswaar voldoende sollicitaties, maar het aantal kandidaten dat erop reageert is nog vele malen groter. Dat is voor een werkzoekende een probleem, maar sta ook eens stil bij het werk van de persoon die alle kandidaten moet screenen en uiteindelijk een keuze moet maken, bijvoorbeeld bij een uitvoerder vacature of een lasser vacature. Ook niet makkelijk…

Stelt u zich eens voor: u werkt op de HR-afdeling van een grote aannemer en de leidinggevende komt bij u om te vertellen dat er een monteur vacature uitgezet moet worden. U stelt direct een profiel op, giet het in een pakkende tekst en plaatst deze op internet. Net zoals de vorige keer, toen u een uitvoerder vacature plaatste, stromen de reacties binnen. Om nog maar niet te spreken van die ene keer bij de lasser vacature.

Een keuze maken bij een monteur vacature

Nu zult u vast denken: als je de kandidaten niet persoonlijk kent en alleen op hun CV en brief af kunt gaan, kun je dan wel een goede keuze maken? Dat lijkt misschien onmogelijk, maar dat is het niet. Wij zijn namelijk een speciaal technisch uitzendbureau, dat compleet gespecialiseerd is in het vinden van technisch personeel.

Heeft u dus een lasser vacature, of bijvoorbeeld een uitvoerder vacature? Neem dan direct contact met ons op. Wij horen al uw wensen aan en nemen het hele zoektraject van u over. Binnen de kortste keren nemen wij contact met u op om te melden dat we een geschikte kandidaat voor uw bedrijf gevonden hebben. Waar u ook in Nederland werkt.

Want vanwege ons inventieve zoeksysteem en landelijke netwerk kunnen we op iedere plek in Nederland het juiste personeel voor u verzamelen. Zo weet u altijd dat uw bedrijf flexibel blijft, maar u wel het beste personeel in dienst heeft. En dat werkt wel zo rustig. Neem dus snel contact met ons op om te horen wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.