De veertigers en vijftigers onder ons weten het vast nog wel: een feestje in de fietsenkelder van de middelbare school, in de garage van de campingeigenaar of gewoon lekker thuis bij jezelf of je vriendjes. Deze feestjes werden bijna altijd opgeluisterd met veel versieringen en uiteraard de aloude bekende discolamp.

WAAR KOOP IK EEN DISCO-LAMP?

Even Googelen op discolamp en u vindt direct alles over feest- en/of discoverlichting. Want, het assortiment is groot en divers. Zo worden er lichtorgels aangeboden, maar ook waterspeakers, spiegelbollen, complete partysets en zelfs rookmachines. Ook de vloeistof die in de rookmachine gaat is online verkrijgbaar.

WAAR MOET IK OP LETTEN?

Mocht u een retro discoparty organiseren dan is het van belang dat er buiten de muziek ook een spetterende lichtshow plaatsvindt. Want wat is nu een discofeest zonder al die prachtige en spectaculaire lichteffecten op de muur? Maar waar moet u op letten als u allerlei lichtbollen en rookmachines aanschaft? Het meest belangrijke is de afmeting van de ruimte waar het feest zich afspeelt. In een mega-grote fabriekshal is het uiteraard niet de bedoeling om een piepklein spiegelbolletje en/of een klein lichtorgeltje met één of twee lampjes neer te zetten of op te hangen. Een optie is natuurlijk om er dan heel veel van te kopen: )

VRAGEN EN INFORMATIE

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet altijd meteen weet welk product voor u het meest geschikt is. Daarom hebben wij een uiterst deskundige en bovendien ook nog eens zeer vriendelijke klantenservice in het leven geroepen. Mocht u een vraag of op- en aanmerkingen hebben: schroom dan niet en neem contact met ons op. Alle vragen worden indien mogelijk meteen beantwoord en mochten de klantenservicemedewerkers het antwoord niet weten: dan wordt er onderzoek en research gedaan tot ze het wel weten. Voordat u dan antwoord heeft kan het wel eens een dagje duren. Iedereen streeft er echter naar om alle vragen op dezelfde dag te beantwoorden.