Voor iedereen is het lekker om een paar dagen weg te gaan. Met je geliefde een weekendje naar een bruisende stad, met je gezin lekker uitwaaien op de Wadden of in Zeeland, of met de hele familie een paar dagen in een vakantieboerderij. In dat laatste geval kunnen de stadse kinderen ook nog wat leren van het leven in een kampeerboerderij.

Vele kinderen uit een stedelijke omgeving hebben geen idee wat er allemaal gebeurt op het platteland. Als ze dan eens bij een vakantieboerderij van Kampeerboerderij Overijssel komen gaat er dan ook een wereld voor ze open.

Ten eerste blijkt dat de accommodaties van Kampeerboerderij Overijssel in grootte niet te vergelijken zijn met de stadswoningen waar ze hun hele leven al in verblijven. De enorme ruimte rondom de kampeerboerderij zal ze dan ook enorm goed bevallen. Er is namelijk genoeg ruimte om lekker te voetballen, te spelen en te rennen. De energie kunnen ze bij Kampeerboerderij Overijssel in ieder geval kwijt.

Ten tweede zal de omgeving van de vakantieboerderij ze niet bekend zijn. Waar in de stad altijd verkeer raast, mensen lopen en lawaai is geldt dit voor het platteland allerminst. Rondom de kampeerboerderij is het dan ook een oase van rust. Dit is overigens niet alleen lekker voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Weer een reden om eens naar een huis van Kampeerboerderij Overijssel te gaan.

Kampeerboerderij

De binnenkant van een kampeerboerderij verrast ook

Wie een kijkje neemt in een huis van Kampeerboerderij Overijssel zal als stadsmens ook verrast staan. Zo kan het zijn dat een gedeelte van de vakantieboerderij jarenlang dienst heeft gedaan als stal. Dat is toch een geweldig idee, slapen of ontbijten op een plek waar de koeien altijd hebben staan loeien?

Ook de enorme ruimte in de woonkamer, zeker in vergelijking met de krappe woningen in de meeste Nederlandse steden, zal als een geschenk voelen. Een verblijf in een vakantieboerderij is dus meer dan alleen een dak boven het hoofd van een groot gezelschap. Zeker als je naar de uitrusting van hedendaagse groepsaccommodaties kijkt. Deze doen namelijk ook op het gebied van luxe weinig onder voor gewone woonhuizen. Op die manier is het wel heel aantrekkelijk om eens een keer met de familie of vriendengroep een weekend of een midweek naar Overijssel te gaan.