Onze zoektocht naar groepsaccommodatie Overijssel heeft langer geduurd dan dat we in eerste instantie hadden gedacht. In de oriënterende fase waren er nog mogelijkheden bij verschillende groepsaccommodaties, maar die keuze werd al snel vernauwd naar een specifieke locatie.

Iedereen die ons kent weet dat wij gespecialiseerd zijn in het vinden van een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest of overnachting van meerdere personen. Met dat in het achterhoofd kregen we onlangs een verzoek van een klant om groepsaccommodatie Overijssel voor hen te boeken. Mijn taak was duidelijk: het bellen, boeken en bevestigen van deze tent, maar dat bleek vies tegen te vallen. De meeste groepsaccommodaties kun je gewoon telefonisch benaderen, maar helaas was dat vandaag niet het geval. Helaas heeft groepsaccommodatie Overijssel ook geen website, waardoor het vinden van de club een behoorlijk lastige taak wordt. Ik besloot om maar eens te gaan zoeken naar alle groepsaccommodaties die er hier in de buurt gevestigd zitten. Bij dat uitpluiswerk stuit je op een enorm aantal internetpagina’s, maar helaas zat de desbetreffende er niet bij. Ook de zoekmachine kende de term niet en kwam dus met weinig tot geen resultaten. Toen bedacht ik dat groepsaccommodatie Overijssel op een andere manier bereikbaar moest zijn: ik ging op pad.

Van alle groepsaccommodaties blijkt er maar één verstopt te zitten

Uit de vele groepsaccommodaties die ons land rijk is blijkt er dus maar één dermate goed verstopt te zitten dat niemand hem kan vinden. Groepsaccommodatie Overijssel heeft geïnvesteerd in het onbekend blijven op internet en in real-life. Tijdens mijn fysieke zoektocht door het mooie groene Overijssel leek het iedere keer maar weer uit te draaien op een mislukking. Ik kon groepsaccommodatie Overijssel gewoonweg niet vinden, het was te goed verstopt. Doordat ik niet snel opgeef ben ik uit eindelijk toch tot mijn succes weten te komen. De groepsaccommodaties die in dezelfde markt zitten wisten mij te vertellen waar het zat. Middels deze weg wil ik dus alle groepsaccommodaties bedanken voor hun steun en toeverlaat tijdens mijn weken durende zoektocht naar een plek om te overnachten.