Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over mijn vakantie overijssel avontuur. Daarom geef ik in dit stuk een update voor de vaste lezers van mijn verhalen. Zoals u inmiddels van mij gewend bent houd ik er niet van om lange verhalen te schrijven. Daarom zal ik dit keer ook het stuk over campings overijssel kort en bondig houden.

Onlangs zag ik tijdens een weekendje weg een bijzonder dier voorbij komen. Tijdens een wandeltocht in de prachtige natuur schoot er in mijn ooghoek ineens een bruin beest achter mij langs. Op een vakantie overijssel zie je natuurlijk altijd meerdere bijzondere soorten dieren, maar deze was ik nog niet eerder tegen gekomen. Zo snel als ik kon pakte ik mijn verrekijken en tuurde het bos af. Na tien minuten had ik het dier in mijn zicht. Met behulp van de gids van campings overijssel was ik in staat om een marter te herkennen. Het diertje leek in eerste instantie op een eekhoorn, maar volgens de adviseur van vakantiepark Twente was het dus een marter. Het is bijzonder om te zien hoe specialisten dit onderscheid zo duidelijk kunnen maken van zo’n afstand. In de bijzonder handige reisgids van vakantie overijssel staan naast diereigenschappen ook een aantal tips om aan de hand van geluiden een dier te herkennen. Het servicepakket van campings overijssel is dus gigantisch. Deze gids is gratis te verkrijgen en kan in heel Nederland worden opgevraagd bij verschillende punten die aangesloten zijn bij vakantiepark Twente.

Service staat bij campings Overijssel en vakantiepark twente altijd voorop

Een goede eigenschap van de organisatie van vakantie overijssel is het feit dat de mening van de consument altijd voorop staat. De organisatie laat zich leiden en beter maken door de consument. Wie al eens op vakantiepark Twente is geweest, zal dit kunnen beamen. Hierbij worden natuurlijk de positieve kanten benadrukt, maar ook kritische punten worden gezien als mogelijkheden tot optimalisatie. Men zegt niet voor niets: bij ons bent u uitgangspunt voor verbetering.