Een bedrijf moet zich tegenwoordig krachtig profileren en onderscheiden om de aandacht van de klant te trekken. Een goede bedrijfsfilm is een belangrijke en waardevolle toevoeging op uw website. Uw bedrijfssite wordt hierdoor beter gevonden op het internet. Wilt u de voordelen van een professionele en in het oog springende promotiefilm voor uw bedrijf ervaren? Twinsense helpt u om uw bedrijf met een kwalitatief hoogstaande bedrijfsvideo beter op de kaart te zetten.

De toegevoegde waarde van een promotiefilm voor bedrijven

Een bedrijfsfilm heeft in vele opzichten toegevoegde waarde. Onderzoek toont aan dat websites met videocontent beter bekeken worden dan websites zonder bewegend beeld. Bezoekers blijven ook langer aanwezig op de site en klikken meer door naar andere pagina’s. Een goede bedrijfsvideo biedt u dus de kans om potentiële klanten naar uw website te lokken en langer vast te houden.

Een goede bedrijfsvideo beantwoordt de vraag en wens van de klant

Een bedrijfsfilm moet meer bieden dan louter een kortdurende filmische vertelling van hoe het bedrijf heet, wat het precies doet en hoe de organisatie in elkaar steekt. De bezoeker van de bedrijfswebsite is op zoek naar een oplossing voor een probleem of beantwoording van een vraag. De producten of diensten van uw bedrijf kunnen in de behoefte van de lezer annex prospect voorzien. De promotiefilm legt een duidelijke koppeling tussen de vraag en het aanbod. Het filmpje toont de voordelen voor de klant als deze de dienst afneemt of het product aanschaft.

Een bedrijfsfilm is goed voor de naam, het imago en de betrokkenheid

Met een bedrijfsfilm vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf, versterkt u het zakelijke imago versterken en vergroot u de betrokkenheid bij het bedrijf. Een korte en krachtige versie is bij uitstek geschikt voor plaatsing op internet. Meer dan de helft van de kijkers haakt gemiddeld genomen al na enkele minuten af. Een langere bedrijfsfilm kan beter op dvd gezet worden en selectief aan nieuwe klanten worden uitgereikt.

Een effectieve promotiemethode met een groot bereik

Het laten maken van een bedrijfsfilmpje door Twinsense is effectiever dan een tv-spot. De bezoeker van uw website komt namelijk op eigen initiatief een online kijkje nemen. De promotiefilm wordt niet van buitenaf opgedrongen. De sitebezoeker kiest zelf dat hij of zij de bedrijfsfilm wil zien. Dat is de beste basis om een goede en langdurige band met de potentiële nieuwe kant op te bouwen.

https://www.youtube.com/watch?v=dCglmZpr1x4