De tijd van dure marketeers die uw online strategie bepalen is voorgoed voorbij. Nooit meer hoge rekeningen en afhankelijkheid van de creativiteit van externen. Het is tijd dat u, de persoon bij uitstek omdat u uw organisatie als beste kent, de online strategie van uw bedrijf gaat bepalen. En onze internet marketing training Amsterdam gaat u daarbij helpen. U leert er namelijk over alle belangrijke facetten van deze unieke en moderne vorm van marketing.

Onze internet marketing opleiding Amsterdam, die overigens ook op allerlei andere plekken door heel Nederland wordt aangeboden, is uniek in ons land. Geen andere opleiding koppelt namelijk op zo’n hoog niveau de wereld van online marketing aan persoonlijke begeleiding. Zo weet u niet alleen zeker dat u na onze internet marketing cursus Amsterdam op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, u weet ook zeker dat deze perfect aansluiten op de wensen van uw organisatie.

De inhoud een internet marketing cursus

Onze internet marketing training Amsterdam behandelt iedere maand een specifiek onderwerp uit de wereld van online marketing. De cursus duurt in totaal zes maanden. Het unieke is dat u geen begeleiding krijgt van boeken die niet kunnen inspelen op de laatste veranderingen en technologieën, maar van ervaren marketeers die allemaal jarenlang werkzaam zijn in deze branche. Bovendien krijgt u tijdens de internet marketing opleiding Amsterdam veel persoonlijke begeleiding.

Heeft u bijvoorbeeld een vraag over de rol die Twitter kan spelen bij het aanboren van een nieuwe doelgroep. De specialisten geven u tijdens de internet marketing training Amsterdam een antwoord dat precies aansluit op uw organisatie. Of wilt u weten hoe u kunt adverteren op Google, of een hogere ranking kunt krijgen in de zoekresultaten van de zoekmachine? De internet marketing opleiding Amsterdam helpt u hierbij.

Heeft u na de cursus nog behoefte aan extra informatie? We bieden ook een aanvullende opleiding. Volgt u die ook, dan mag u zich na afloop met recht een kenner op het gebied van online marketing noemen. Schrijf u dus direct in en maak uw organisatie zichtbaar op internet!