Het moet een heerlijk gevoel zijn: na een flink aantal slechte jaren lijkt de economie weer een beetje aan te trekken. U als ondernemer in de bouw merkt dit meteen aan het aantal opdrachten dat langzaam maar zeker weer stijgt. Maar u heeft de afgelopen jaren afscheid genomen van veel personeel omdat u ze simpelweg niet langer kon betalen. Nu kunt u met uw huidige bezetting de vraag niet meer aan. Zo is er sinds kort een lasser vacature. U vraagt zich af: hoe ga ik dit oplossen.

Nou, daar hebben wij dus de oplossing voor. Bij ons wordt er namelijk al jarenlang technisch personeel gezocht. Dat is ook niet gek, want wij zijn een technisch uitzendbureau. Heeft een ondernemer dus een uitvoerder vacature, dan komt hij of zij naar ons om deze in te vullen.

Maar wat zijn daar nou de voordelen van? Dat kunnen we u heel makkelijk uitleggen. De eerste is namelijk heel simpel. Door met uitzendkrachten te werken houdt u uw organisatie erg flexibel. Mocht het zo zijn dat het aantal klussen over een tijdje weer wat kleiner wordt, dan hoeft u zich niet in allerlei bochten te wringen. En heeft  u vervolgens weer een uitvoerder vacature? Dan komt u toch gewoon weer bij ons?

Wij zoeken goede kandidaten voor een lasser vacature

Een tweede voordeel, maar eentje die zeker niet minder belangrijk is, is het feit dat u bij een uitvoerder vacature niet meer zelf hoeft te zoeken naar een goede kandidaat. Omdat er door ons al vele jaren technisch personeel gezocht wordt weten wij als geen ander waar u naar op zoek bent.

Hebben we u ervan overtuigd dat wat wij doen de juiste manier van werken is? Neem dan snel contact met ons op. En wordt er bij u geen technisch personeel gezocht? Onthoud dan in ieder geval onze naam voor als dat wel zo is!