Als je iets te vieren hebt dan wil je natuurlijk dat het allemaal goed geregeld is. Denk hierbij aan een bruiloft of een babygeboorte, lekker eten kan het helemaal afmaken. Met Party Catering zijn er veel verschillende mogelijkheden en ben je verzekerd goed eten.

Mogelijkheden voor jouw gelegenheid

Party Catering zorgt voor catering op locatie, eventueel inclusief drank en wijnen. Met de mobiele cateringbus kunnen zij voor iedere gelegenheid de catering verzorgen. Zo zijn zij aanwezig op bedrijfsopeningen, jubileumpresentaties, bruiloften, trouwlocaties of festivals. Ook is catering aan huis mogelijk voor verschillende doeleinden. Denk hierbij eens aan brunches of live cooking, een warm of een koud buffet, het is allemaal mogelijk bij partycatering. Als van te voren wordt besproken welke wensen er zijn, stellen wij de prefecte catering voor jou op maat samen en kun jij onbezorgd genieten van jouw feest.

Assortiment stijl

Het assortiment van Partycatering is zeer divers. Zo kan in diverse stijlen de catering worden verzorgt. Denk aan trendy of klassiek. Of bijvoorbeeld Italiaanse, Nederlandse of Spaanse hapjes. Het is allemaal mogelijk. De tafels worden daarbij sfeervol ingericht en ruim gedecoreerd. Ongeacht de grootte van de party of gelegenheid, in principe is de chef-kok in staat elk gewenst gerecht te bereiden en te garneren.

Lunch, Diner en Walking dinner zijn enkele voorbeelden van het assortiment, zowel in buffetvorm als bediening aan tafel. Daarnaast zijn er luxe catering, fingerfood en party gerechtjes mogelijk in alle soorten prijsklassen. Het maakt voor Partycatering niet uit of dit een combinatie van koud, warm of een dessertbuffet betreft.

Ook is het mogelijk om een live cooking presentatie te geven zodat er meegekeken kan worden. Kijk eens op de site van Partycatering en informeer naar de vele mogelijkheden voor jouw feest of gelegenheid.