Geschiedenis payroll

Payrolling is ontstaan in het jaar 1998 en sindsdien zijn payroll bedrijven bezig met de doorontwikkeling van een compleet dienstenpakket dat geheel is afgestemd op de persoonlijke wensen van de ondernemer.

Duidelijke communicatie

Kijk of het bedrijf waar u zaken mee doet wederzijds vertrouwen en respect voorop stelt. Duidelijke communicatie is hierbij uiteraard van groot belang. De meeste Payroll bedrijven staan altijd klaar om vragen professioneel en deskundig te beantwoorden. Op die manier ervaart u payrolling zonder addertjes onder het gras en met keiharde garanties.

All in tarieven

Kijk of de payroll provider werkt met zogenaamde all-in tarieven en of deze concurrerend zijn en tevens onvoorwaardelijk. Een goede tip is om te onderzoeken of de tarieven niet zijn gebaseerd op een minimaal aantal werkuren of een minimum aantal medewerkers en of de tarieven gelijk blijven bij alle contractverlengingen voor uw personeel. Controleer ook of dit geldt voor arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd. Op die manier heeft u dus volledige zekerheid en komt u niet voor vervelende financiële verassingen te staan.

Geen tegenvallers

Als ondernemer streeft u er naar om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden. Niet alleen nu, maar zeker ook naar de verre toekomst. Het payroll bedrijf neemt de verantwoording bij personeelsrisico’s van ziekte, WIA en bij een eventueel ontslag. Zo komt u niet voor plotselinge financiële tegenvallers te staan.

Flexibel

Een vrijblijvend karakter van samenwerking met een payrollbedrijf is van groot belang en Wilt u flexibel blijven, dan is payrolling de oplossing voor uw onderneming.

NEN-4400-1

Kijk of het payroll bedrijf voldoet aan de voor de payroll branche zo belangrijke NEN-4400-1 norm. Deze norm wordt door Qualitatis getoetst.