Elke dag komen er duizenden nieuwe app’s bij en met alle markten die verzadigd kunnen raken, komen er steeds vreemdere app’s voorbij. De algemene app’s, zoals educatieve begrijpend lezen app’s, nieuwsapp’s en spelletjes app’s hebben we wel een beetje gehad. Het is nu tijd voor de 6 raarste app’s die we jullie niet konden onthouden.

1. Demotivational Pics

Als je echt té vrolijk bent, ja dat kan dus blijkbaar ook, dan is deze app wat voor jou. Je wordt er haast direct weer chagrijnig van door je de meest deprimerende foto’s te laten zien. Hiermee eindig je je dag in ieder geval niet vrolijk!

2. Places I’ve Pooped

Als het oermens in jou regelmatig naar boven komt, dan zal jij blij zijn met het bestaan van deze app. Net als dieren kun je mensen nu ook met deze app hun territorium afbakenen. Deze app houdt voor je bij waar jij allemaal hebt gepoept.

3. Cuddlr

Dit is ook een hele leuke. Ben jij eenzaam, wil je nieuwe mensen leren kennen of hou jij gewoon heel erg van knuffelen met vreemden? Download dan Cuddler! Het is een soort sociaal netwerk dat mensen in jouw buurt traceert die graag met je willen knuffelen. Een beetje dubieus, maar goed. Gelukkig bestaan er alleen maar mensen met goede bedoelingen. Toch?

4. Pimple Popper

Veel mensen zien een puistje en gruwen ervan. Er zijn ook mensen die een puistje zien en blij worden: ik kan er weer één uitknijpen! Nu is een puistje van iemand anders uitknijpen op zijn zachts gezegd ranzig en een eigen puistje kunnen uitknijpen betekent ook een ontsierende bult op je gezicht. Nu kun je dat zalige gevoel van het uitknijpen van een puistje krijgen zonder dat het ranzig is en zonder dat je zelf met een rood/witte bult rond hoeft te lopen.

5. Cat Paint

Dit houdt niet meer of minder in dan katten toevoegen aan foto’s. Veel plezier!

6. Carr Matey

Dit is nog eens een handige, maar beetje vreemde app als je over straat loopt: hij helpt je onthouden waar je je auto hebt gelaten en leidt je de weg ernaar toe. Vooral wij vrouwen zullen hier veel baat bij hebben. Maar waarom is dit een vreemde app? Oh ja, hij leidt je de weg met een piratenstem. Ahoy mate!