De hotelsite Agoda heeft zojuist bekendgemaakt welke hotels de begeerder en prestigieuze Gold Circle Awards winnen. Met deze gewilde prestigieuze awards worden hotels onderscheiden die weten uit te blinken in de competitieve hotelsector.

Agoda.com
Vroegere Gold Circle Award-winnaars werden gekozen op basis van hun uitstekende prestaties op Agoda, een hoog aantal positieve recensies van relaties en het gebruik van het op maat gemaakte Yield Control System (YCS). Dit jaar ligt de lat een beetje hoger en nieuwe beoordelingscriteria maken de lijst nog een stukje exclusiever.

Agoda neemt in de beoordeling nu een veel grotere hoeveelheid informatie mee, inclusief de totaalscores van recensies van relaties, de best presterende accommodaties, concurrerende prijzen en het begrijpen van de ingewikkelde dynamiek die zo kenmerkend is voor de hotelsector.

De awards werden voor het eerst gelanceerd in het jaar 2009 en worden jaarlijks uitgereikt aan partners van Agoda die zich inzetten voor de specifieke behoeften van de online boekingsindustrie. Deze kent een behoorlijke en regelmatige wereldwijde groei, waarbij de techniek van het online boeken steeds sneller, gemakkelijker en praktischer maakt.

Agoda is een vooraanstaande website voor reserveringen van hotels en is tevens onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Hotel Twente

Op zoek naar een hotel in het mooie Twente? Ga dan naar hotel de Lutte.