Dat kan! Online vind je vele mogelijkheden voor het boeken van een appartement in Oostenrijk, en dit hoeft echt niet maanden van tevoren geboekt te worden! Of je nu op zoek bent naar een appartement in de zomerperiode of de winterperiode, het online aanbod is gigantisch. Het kost wel wat tijd natuurlijk om het allemaal even uit te zoeken, maar daarna kan je van een welverdiende vakantie genieten!

Oostenrijk is een prachtig en veelzijdig vakantieland, zowel in de winter als in de zomer. En een appartementenverblijf hoeft niet veel geld te kosten. Als je last minute boekt, loop je soms tegen de meest fantastische kortingen aan. Dit geldt voor appartementen in de verschillende regio’s van Oostenrijk waaronder Salzburgerland, Tirol of Karinthië, maar vergeet ook vooral de hoofdstad Wenen niet, hét cultureel en politiek centrum van Oostenrijk en zeer geliefd bij toeristen.

Huur je een appartement in Wenen, dan woon je tijdelijk midden in een stad met het belangrijkste operahuis van Oostenrijk dat als beste wordt gezien van de wereld. De stad telt ook vele gebouwen uit de barok, maar ook andere stijlperioden. Om optimaal van deze stad te kunnen genieten is het natuurlijk heerlijk om een appartement midden in de stad te hebben. Zo heb je het grootste stadsgevoel en tegelijkertijd toch een eigen plekje tussen al deze mooie gebouwen. Waan je één van de beroemde componisten die in Wenen gewerkt en gewoond hebben en beleef de stad als een inwoner!

Ben je geen stadsmens, geef je de voorkeur aan wandelen in de natuur of ga je gewoon liever op wintersport? Huur dan een appartement voor een wandel- of wintersportvakantie. Driekwart van het land Oostenrijk behoort tot het Alpengebied. Het prachtige natuurschoon van de Oostenrijkse Alpen, Tirol en Innsbruck trekken jaarlijks veel toeristen.

Heb je op het laatste moment bedacht dat je op wintersport wilt en zoek je nog accommodatie? Denk dan ook eens aan het huren van een appartement. Last minute zijn er vaak goede deals te maken en vaak kan je zelfs nog tot slechts een week voor vertrek een appartement huren!

Houd je niet van de strikte eettijden in een hotel of een gasthof voor het ontbijt of diner? Dan kan een appartement echt wat voor je zijn, meer vrijheid  en echt een plekje voor jezelf. Misschien ook leuk om te doen met vrienden of familie?!