Overweegt u een autovakantie naar Oostenrijk. Nog dit jaar of misschien pas begin of eind van 2014? Zoek dan nu maar niet meer verder. U bent namelijk al op de juiste plek. Wilt u in de zomer weg, of juist in de winter? Het maakt niet uit. Wij kunnen u een heel mooi aanbod doen aan vakanties gedurende het gehele jaar. En voor iedere vakantie die u bij ons boekt, geldt gegarandeerd: u krijgt top kwaliteit voor een scherpe prijs!

appartement oostenrijk

Geniet van de vrijheid in Oostenrijk

Op vakantie wilt u zich vrij voelen. En dat houdt in ieder geval in dat u ruimte om u heen wilt. Oostenrijk heeft een oppervlakte van een kleine 84.000 vierkante kilometer en bijna 8,5 miljoen inwoners. Even voor de vergelijking: Nederland bedraagt ruim 41.000 vierkante kilometer en er wonen inmiddels nagenoeg zo’n 17 miljoen mensen. Dat scheelt letterlijk aan ruimte. In Oostenrijk zult echt u de rust en ruimte vinden die u zoekt. In het land zelf, maar ook in het appartement van uw keuze. Onze contacten met de verschillende eigenaren van appartementencomplexen zijn gebaseerd op een jarenlang wederzijds vertrouwen. En beiden hebben we constant maar een echte prioriteit: u een top vakantie bezorgen.

Volop heerlijke appartementen in Oostenrijk

Oostenrijk kent verscheidene magnifieke regio’s. Zo zijn er Steiermark en Oberösterreich maar ook Karinthië en natuurlijk Tirol. In al deze streken kunt u kiezen voor een heerlijk praktisch en luxueus appartement. U bepaalt zelf hoeveel kamers u wilt. En u kunt gebruik maken van twee- en/of eenpersoonsbedden. Overal is tv, radio en draadloos internet. En vanzelfsprekend is er in de appartementen een keuken met koelkast en een badkamer met bad. Alle appartementen uit ons aanbod zijn stuk voor stuk overzichtelijk, ruim en in perfecte staat van onderhoud. In een appartement Oostenrijk zult u ervaren dat luxe betaalbaar is.